Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

TRAILER: Joe Goldberg slaat weer toe in het derde seizoen van ‘You’

Jolien Meremans

15 oktober is het EIN-DE-LIJK zover: dan staat het derde seizoen van ‘You’ op Netflix. Het streamingplatform stoomt ons met een extreem spannende trailer nu al klaar voor een nieuw hoofdstuk in het leven van Joe Goldberg.


Opgelet: spoilers! 

Netflix lichtte eerder al een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen van ‘You’. Zo kondigde het met een reeks foto’s aan dat Joe en Love in het derde seizoen een zoontje, Henry, op de wereld zetten. Daarnaast wisten we dankzij het magazine Variety ook al dat maar liefst dertien (!) nieuwe personage, waaronder Tati Gabrielle (‘The 100’) en Dylan Arnold (‘You), hun intrede zullen maken in de show. Van een aantal van hen kan je al een glimp opvangen in de trailer die Netflix online gooide.

Moordlustig team


De streamingdienst geeft in de razend spannende video heel wat informatie vrij over het derde seizoen, máár het is nog koffiedik kijken hoe de verschillende chaotische fragmenten met elkaar in verband staan. Eén ding is al zeker: Joe (en/of Love?) heeft een nieuw slachtoffer op het oog én er valt weer minstens één dode. Verder lijkt het erop dat de relatie van het moordenaarskoppel op een laag pitje staat, maar dat ze later in het seizoen wel weer als een moordlustig team zullen samenwerken – check dat laatste fragment! ?

Love sluit de trailer af met de woorden ‘til death do us part‘. Is zij nog iets van plan? Het lijkt er alleszins sterk op dat de lieve Love misschien wel nog gevaarlijker is dan Joe… We komen het vanaf 15 oktober ongetwijfeld te weten!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '