Home Lifestyle Netflix kondigt maar liefst 13 (!) nieuwe namen aan voor het derde...

Netflix kondigt maar liefst 13 (!) nieuwe namen aan voor het derde seizoen van ‘You’

3 van deze 13 mogen zich bovendien meteen een vaste waarde noemen.

derde seizoen you
© Netflix

Een tijdje geleden kondigde Netflix al drie nieuwe personages aan, maar bij de streamingdienst zijn ze duidelijk nog lang niet klaar. Volgens het Amerikaanse magazine Variety maken maar liefst dertien (!) nieuwe acteurs hun opwachting in het derde seizoen van ‘You’.

We zullen in het derde seizoen van ‘You’ heel wat nieuwe gezichten te zien krijgen. Eerst en vooral krijgen Tati Gabrielle en Dylan Arnold een vaste rol in de populaire Netflixserie. Tati speelde eerder al mee in ‘Chilling Adventures of Sabrina’ en Dylan kan je herkennen van zijn rol in de film ‘After’. Daarnaast zal je ook Saffron Burrows, die in het tweede seizoen al in de huid van Dottie Quinn kroop, regelmatig op je scherm zien passeren.

Drie vaste rollen

Tati neemt de rol van bibliothecaresse Marienne op zich. Marienne neemt geen blad voor de mond en is zeer waakzaam voor alles wat er zich in haar omgeving afspeelt. Saffron Burrows aka Dottie Quinn aka de moeder van Love zal komend seizoen haar dochter en kleinkind alleen nog maar extra bemoederen. Dylan kruipt dan weer in de huid van Theo, een slimme maar kwetsbare universiteitsstudent die een moeilijke relatie heeft met zijn plusvader.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast deze drie vaste rollen krijgen er ook heel wat andere acteurs een gastrol in het derde seizoen van ‘You’. De meeste acteurs zijn bij ons minder bekend maar het gaat onder meer om Michaela McManus, Shannon Chan-Kent, Ben Mehl, Christopher O’Shea, Christopher Sean, Bryan Safi, Mackenzie Astin, Mauricio Lara, Ayelet Zurer en Jack Fisher. Een hele boterham, dus!

Daarnaast keren uiteraard ook Penn Badgley en Victoria Pedretti terug. Zij nemen dit seizoen opnieuw de twee hoofdrollen voor hun rekening. En laten we vooral ook niet vergeten dat Neflix enkele weken geleden al drie nieuwe namen aankondigde. Zo krijgen we ook Scott Speedman, Shalita Grant en Travis VanWinkle te zien.

Het derde seizoen van ‘You’ verschijnt in de loop van 2021 op Netflix.

Lees ook: