Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Dat we dit nooit eerder gezien hebben!

Twitteraar ontdekt creepy foutje in allereerste aflevering van ‘Friends’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het gebeurt wel vaker dat er kleine foutjes in films en tv-series sluipen. Twitteraar Jarett ontdekte zo’n blunder in de allereerste aflevering van ‘Friends’. Het lijkt alsof Phoebe plots kan teleporteren en het is behoorlijk creepy.


Friends‘ is de beste serie aller tijden, punt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen foutjes in de montage kunnen sluipen. Zo ontdekte eerder al iemand dat Rachels stand-in in de aflevering ‘The One With The Mugging’ in beeld kwam en ook die van Monica werd per ongeluk in de aflevering ‘The One With Rachel’s Date’ gestoken. Oeps! Er gaat nu opnieuw een kleine blunder viraal. Dit foutje sloop in de allereerste ‘Friends’-aflevering ‘The Pilot’ (later ‘The One Where Monica Gets a Roommate’ genoemd) en dateert dus al van 27 jaar geleden.

Superkrachten of tweelingzus?


Dit keer ging de montage de mist in bij een scène met Phoebe (Lisa Kudrow). Ze vertelt aan Rachel (Jennifer Aniston) dat ze per ongeluk vier wimpers uittrok en dat dat geen goed teken kan zijn. Ze blijkt gelijk te hebben, want een seconde later zien we hoe diezelfde Phoebe aan de andere kant van de kamer in een zetel zit met een mok in haar hand en luistert naar haar eigen uitspraak. We checkten even op Netflix, waar je de tien seizoenen kan bekijken, en zagen inderdaad met onze eigen ogen de actrice zitten. Het is behoorlijk creepy en het lijkt zo wel alsof Phoebe kan teleporteren.

De Twitteraar die dit online gooide Jarett Wieselman heeft een andere mogelijke reden voor dit euvel. Volgens hem is Ursula, de tweelingzus van Phoebe die in latere afleveringen verschillende keren aan bod komt, in die allereerste aflevering al stiekem aanwezig. Oordeel vooral zelf, en niet schrikken!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Het is trouwens niet de eerste keer dat iemand deze fout opmerkte. In 2018 ging al een video de ronde van een andere persoon die dit aankaartte. Haar tweet kreeg niet zo veel aandacht. Met de ‘Friends’-reünie die eindelijk werd uitgezonden, wij moeten nog even wachten tot dinsdag 1 juni, krijgt zo’n post natuurlijk een pak meer aandacht en is de kans groter dat het viraal gaat.

Nog meer montagefoutjes:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '