Home LOL Nóg een foutje in ‘Friends’: ook Monica werd even vervangen!

Nóg een foutje in ‘Friends’: ook Monica werd even vervangen!

En we hadden het allemaal niet gezien

Giphy
Als je al verbaasd was over hoe onoplettend je 'Friends' kijkt na de onthulling van de 'valse' Rachel, doet deze ontdekking er nog een schepje bovenop. Want ja, ook Monica zag er in een aflevering een paar seconden heel anders uit. En we hadden het allemaal niet gezien.

Oplettende journalisten van 'The Huffington Post' merkten het 'Friends'-foutje als eersten op. Deze keer gaat het over aflevering 5 van seizoen 8, 'The One With Rachel's Date'. Op onderstaande gif – ongeveer de zesde minuut van de aflevering – kan je duidelijk zien dat de vrouw tegen wie Phoebe praat níet Monica is, maar een stand-in. Hoe is het mogelijk dat we dit niet eerder zagen?

Monica Phoebe Friends

Laten we er vooral niet te veel achter zoeken. De foutjes die beginnen op te duiken nu Netflix-kijkers overal ter wereld 'Friends' kunnen bingen, zijn waarschijnlijk het gevolg van scènes die opnieuw opgenomen zijn op een moment dat niet alle acteurs op de set waren. Omdat het standaard televisieformaat nu groter en de kwaliteit van het beeld beter is dan wanneer 'Friends' voor het eerst werd uitgezonden, vallen de indringers gewoon meer op.

Wist je trouwens al dat 'Friends' een eigen festival krijgt in Londen? Deze scènes moet je nog eens bekijken als je strijk wil gaan van het lachen.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.