Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy.com

London calling!

Friends krijgt eigen festival in Londen

Als je net als wij een grote fan bent van Friends, wordt het hoog tijd om je retourtje naar Londen te boeken. Daar vindt in september namelijk het Friends-festival plaats!

Het is alweer elf jaar geleden dat de avonturen van Monica, Ross, Rachel, Chandler, Phoebe en Joey van het scherm verdwenen. Wij moeten nog altijd een beetje lachen als we de cast zien vroeger en nu. Want toegegeven, na tien seizoenen zijn de zes vrienden ook een beetje onze vrienden geworden. Dat blijkt ook uit hun fanbase, die nog steeds huuuuuge is. Het is niet voor niks dat de Amerikaanse tv-zender Comedy Central een eerbetoon aan de sitcom organiseert met een festival: FriendsFest.

 

Het festival zal doorgaan van 16 tot 20 september in de Londense Boiler Room, in de populaire Brick Lane. Je kan er een bezoekje brengen aan het Central Perk-café, het appartement van Monica, er zullen verschillende attributen tentoongesteld worden, je kan een foto laten nemen in een replica van de bekende oranje bank, én er is zelfs een kapsalon waar je jezelf Rachels kopje kan laten aanmeten. Want!

 

Wil je nog even wegzwijmelen? Hier is een lijstje van de beste ik-lig-dubbel-van-het-lachen-momenten uit de televisieserie.

 

 

Friends krijgt festival

Bron: GIPHY

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '