Home LOL Na ‘Gossip Girl’ werd er nu ook een hilarisch foutje ontdekt in...

Na ‘Gossip Girl’ werd er nu ook een hilarisch foutje ontdekt in ‘High School Musical’

En ook hier was het een TikTokker die de fail gespot had.

high school musical
© Disney

Nu iedereen wat meer tijd heeft, kijken we massaal terug naar enkele oude series. Zo merkte een TikTok-gebruiker onlangs nog maar een modeblunder in ‘Gossip Girl’ op en nu is het de beurt aan de film ‘High School Musical’. Had jij deze fail al een keertje gespot of merk jij hem ook nu pas voor de eerste keer op?

TikTokker @skyehanamaikai merkte een tijdje geleden een foutje op in ‘Gossip Girl’. Zo zag ze dat Serena in aflevering vier van seizoen zes een vestimentair probleempje had. Op een gegeven moment zie je de blondine met een nauwsluitende roze jurk aan. Niet veel later zie je haar wegstappen en heeft ze plots een grijze trainingsbroek onder haar jurk aan. Oeps!

Een andere TikTok-gebruiker, @ReggieCreations, merkte nu ook een foutje op in ‘High School Musical’. Zelf hadden we het alvast nog nooit gespot en dat terwijl we de film al tientallen keren gezien hebben. In de scène in kwestie was Gabriella aan het repeteren in de toiletten op school. Alleen stopt ze plots met zingen wanneer Sharpay binnenkomt. Ze weet zich nog snel te verstoppen en de blondine treft dan ook niemand aan in het toilet. Alleen is het – als je goed kijkt – onmogelijk dat Sharpay haar concurrente niet gezien heeft. Zo kijkt ze namelijk recht in de hoek waar Gabriella zich zogezegd verstopt had.

@reggiecreationsFinally found out how she was hiding! ##foryou ##fyp ##highschoolmusical ##viral♬ original sound – reggiecreations

Het filmpje van @ReggieCreations werd ondertussen al 1.8 miljoen keer bekeken en hij lijkt alvast een verklaring gevonden te hebben. Zo heeft Vanessa volgens hem eventjes de Onzichtbaarheidsmantel van Harry Potter geleend…

Lees ook: