Home Lifestyle Film Heb je dit klein foutje in ‘La La Land’ al gespot?

Heb je dit klein foutje in ‘La La Land’ al gespot?

Wij moesten ook twee keer kijken.

© Lionsgate

We zijn geen muggenzifters, maar het is altijd leuk om te zien dat iedereen fouten maakt. Zelfs de productie achter een grote Amerikaanse blockbuster zoals ‘La La Land’.

‘La La Land’ blijft een van de beste films van de afgelopen jaren. Het verhaal, de liedjes én de combinatie van Ryan Gosling met Emma Stone zijn een schot in de roos, al zouden wij met plezier gaan kijken naar élke film met Ryan Gosling in de hoofdrol. En misschien waren we daardoor iets te veel afgeleid door Ryan Gosling om een foutje op te merken in de musical. De man achter Ryan zou eerlijk gezegd zelfs op zijn hoofd mogen staan, en wij zouden nog steeds gefocust zijn op de hunk.

Flesje bier

De Vlaamse acteur Stany Crets was iets minder gevoelig voor de dreamy eyes en betoverende glimlach van Ryan Gosling, want hij merkte wel een klein montagefoutje op in de prent. Zien jullie wat er misgaat?

View this post on Instagram

#leftarmrightarm #wheresthescriptgirl #lalaland

A post shared by Stany Crets (@stany_crets) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ryan Gosling neemt in het eerste shot zijn bier vast met zijn linkerhand. Maar als ie in het volgende shot het flesje naar zijn mond brengt om te drinken, houdt hij het flesje plots in zijn rechterhand. Een kleine onoplettendheid van de medewerkers achter de blockbuster. ‘Waar is het scriptmeisje’, schrijft Stany op zijn Instagrampagina onder het fragment.

Dat is natuurlijk geen drama, en zo zie je maar: iedereen maakt fouten, zélfs de mensen in en achter een grote blockbuster zoals ‘La La Land’.

Lees ook: