Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The CW

'I can't stop watching. Or laughing', klinkt het onder de post.

TikTokker merkt grappige fout op in aflevering van ‘One Tree Hill’

‘One Tree Hill’-fan Sarah Wirgau was haar favoriete reeks voor de zoveelste keer aan het bingen, toen haar oog op een grappige montagefout viel. Je moet maar even knipperen en je hebt het gemist, maar eens je het hebt gezien, you can’t unsee it.

Nu ‘One Tree Hill’-actrices Sophia Bush (Brooke), Hilarie Burton Morgan (Peyton) en Bethany Joy Lenz (Haley) een podcast gestart zijn waarin ze de populaire reeks bespreken en geheimen van achter de schermen verklappen, zijn heel wat fans de serie opnieuw beginnen bingen. Leuk, maar in deze tijden kan het gebeuren dat er dan een foutje opgemerkt wordt en dat dat viraal gaat, net zoals eerder al gebeurde met ‘Friends’.

Stunt(el)werk

Eerder deze week deelde TikTokker @sarah_wirgau een video van een scène uit aflevering 4 van het tweede seizoen van ‘One Tree Hill’. Lucas (Chad Michael Murray) en Dan Scott (Paul Johansson) zitten in een auto en worden door Felix Taggaro (Michael Copon) uitgedaagd om tegen hem te racen. De Scotts gaan de uitdaging aan en duwen op de gaspedaal, maar op dat moment gebeurt er iets vreemds. Plots zitten er twee vreemde mannen in de auto, al zijn ze wél gekleed als Lucas en Dan en hebben ze gelijkaardige kapsels. Het zijn stuntmannen, en die zijn net iets te duidelijk te zien om te geloven dat het de Scotts zijn. Pijnlijk.

@sarah__wirgauLucas & Dan caught red handed. ##onetreehill ##stuntdouble♬ what the fuck was that – hatecrimer666

De TikTok-video werd in zo’n drie dagen tijd meer dan 2,3 miljoen keer bekeken en scoorde intussen al meer dan 4 miljoen views. Fans van de show kunnen niet geloven dat ze het nooit eerder opmerkten. Velen laten weten dat zij ook net de hele reeks aan het bingen zijn en niets doorhadden. Een fan merkt op dat het film- en montagewerk in de eerste seizoenen van ‘One Tree Hill’ verschrikkelijk was, en nog iemand anders schrijft dat er in de allereerste aflevering van de reeks zelfs een cameraman in beeld komt. De beste reactie is van @Em. ‘When you order Lucas and Dan Scott from Wish...’, schrijft ze.

Wij vragen ons nu vooral af of de enorme heropleving van de ‘One Tree Hill’-hype zal betekenen dat we een reboot krijgen. Eentje zonder montagefouten dan.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '