Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

We kijken nu al uit naar een betere én dansbare toekomst.

Måneskin is headliner op Rock Werchter

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Terwijl de discotheken terug op slot gaan en de feestjes weer afgelast worden, komt de organisatie van Rock Werchter gelukkig wél met goed nieuws. De revelatie van 2021, de Italiaanse rockband en Eurovisiesongfestivalwinnaar Måneskin zal volgende zomer optreden op het festival.

De komende weken wordt het weer dansen in ons eigen kot. Toch blijven we hoopvol en kijken we reikhalzend uit naar een betere en vooral dansbare toekomst. De organisatie van Rock Werchter heeft dit begrepen en komt te midden van de slechtnieuwsshow met goed nieuws!

Strakke leren pakjes

Het maakte eerder al zestien nieuwe namen, waaronder Queen of the Stone Age, Keane en Sum 41, bekend die volgende zomer op de weide van Rock Werchter staan. De band die het reeds indrukwekkende rijtje mag aanvullen, mag dé revelatie van dit jaar genoemd worden. Deze Italianen veroverden ons hart met hun vette gitaarsolo’s, rauwe stemmen en strakke leren pakjes. We hebben het natuurlijk over Måneskin.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Rock Werchter (@rockwerchterfestival)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Damiano en co wonnen de belangrijkste muziekwedstrijd in Europa: het Eurovisiesongfestival, en zijn sindsdien niet meer uit de hitlijsten weg te slaan. Op zaterdag 2 juli zal onder meer ‘Zitti e Buoni’ en ‘I Wanna Be Your Slave’ in Werchter weerklinken.

Tickets

Rock Werchter 2022 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Naast bovengenoemde namen, treden onder meer ook Pearl Jam, Metallica, Red Hot Chili Peppers en Imagine Dragons op. De dagtickets voor vrijdag 1 juli zijn al uitverkocht, maar er zijn wel nog dagtickets voor de andere festivaldagen en combitickets. Een dagticket kost 110 euro. Voor een combiticket voor de vier dagen betaal je 243 euro. Meer info en kaartjes kopen, kan via Ticketmaster.be.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '