Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De Britse popzangeres zal er onder meer haar favoriete adresjes tippen.

Dua Lipa komt met eigen podcast en lifestyleplatform

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Dua Lipa (26) heeft nog maar net haar wereldtournee aangekondigd of ze komt al met een ander leuk nieuwtje op de proppen. De Britse popzangeres lanceert binnenkort een eigen podcast en een bijhorend lifestyleplatform, Service95.

Ze post de ene jaloersmakende outfit na de andere. Idem dito wat haar manicures betreft... Dua Lipa is al langer een bron van inspiratie voor haar meer dan 75 miljoen volgers op Instagram. Hoog tijd om daar professioneel mee aan de slag te gaan, moet de ‘Cold Heart’-zangeres gedacht hebben. Service95, zoals het project zal heten, wordt dan ook een uiterst slimme uitbreiding van haar merk. Op het lifestyleplatform zal de zangeres namelijk persoonlijke aanbevelingen doen: van haar favoriete verstopte hotel in Parijs tot de beste plek om dumplings te verorberen.

Uit de hand gelopen hobby

‘Het is een enorme hobby’, vertelt Dua in een interview. ‘Ik maak al zo lang als ik me kan herinneren dwangmatig lijsten van alles: mijn favoriete plekken om te eten, om te verblijven... ‘ Het idee ontstond tijdens de allereerste lockdown toen de zangeres lijstjes van haar favoriete films en boeken doorstuurde naar vrienden en familie. ‘Ik ben hun go-to-persoon voor aanbevelingen’, aldus Dua. Iets wat wij makkelijk kunnen geloven als je de hele wereld afreist en op de meest waanzinnige plekken komt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Inspirerende podcast

Het platform zal daarnaast ook een podcast bevatten met de naam ‘At Your Service’, waarin de zangeres speciale gasten zal interviewen. Denk aan activisten, maar ook haar beroemde vrienden. Horen wij daar Bella Hadid? ‘Alle gasten met wie ik spreek hebben zeer inspirerende verhalen te vertellen, en hopelijk leer je zo ook iets meer over jezelf’, vertelt Lipa.

Wanneer het platform precies gelanceerd zal worden, is echter nog niet duidelijk. Wel heeft Service95, wat trouwens verwijst naar haar geboortejaar, al een eigen Instagrampagina met een luttele 31.000 volgers.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '