Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: @TheEllenShow

De twee vriendinnen praatten tijdens de talkshow over koetjes en kalfjes, én Meghan kreeg een gênante opdracht.

Meghan Markle duikt plots op bij Ellen DeGeneres: ‘We zijn nu heel gelukkig’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Tot grote verbazing van de kijkers van de Amerikaanse talkshow ‘The Ellen DeGeneres Show’ zat Meghan Markle (40) gisterenavond plots bij Ellen in de zetel. De hertogin van Sussex sloeg een gezellig praatje met de presentatrice én haalde zelfs een prank uit.

Het gebeurt niet elke dag dat er plots een royal op televisie verschijnt. Toch nestelde Meghan Markle zich gisterenavond plots bij Ellen DeGeneres in de zetel tijdens diens talkshow. Het werd geen emotioneel beladen gesprek zoals dat acht maanden geleden bij Oprah wel het geval was, wél een gezellig babbeltje over koetjes en kalfjes. Zo blijkt dat Ellen en Meghan elkaar al járen kennen en ze elkaar (toen Meghan een hond wilde adopteren!) al voor de opnames van ‘Suits’ voor het eerst tegen het lijf liepen. De twee zouden intussen goed bevriend zijn – lees: ze zijn buren in Montecito en vierden zelfs Halloween samen -, en dat is tijdens het gesprek duidelijk te merken.

Gênante opdracht

Ellen en Meghan gieren er gretig op los. Die laatste kreeg zelfs een hilarische opdracht van de 63-jarige talkshowhost. Meghan moest op een marktje gênante dingen zeggen en doen die ze ingefluisterd kreeg. Zo moest ze onder andere beweren dat ze helende krachten bezat en dat ze een kat was.

Het was tijdens de show uiteraard niet all fun and games. Zo praat Meghan over het feit dat ze haar relatie met Harry heel lang geheim moest houden en onthult ze dat ze tijdens een halloweenfeestje voor de laatste keer incognito op date gingen voordat ze hun relatie officieel bekend maakten. Daarnaast heeft de hertogin het ook over haar twee kinderen, Archie en Lilibet. Die laatste is intussen al vijf maanden oud en krijgt tandjes. ‘Ze slaapt goed, maar ze begint tandjes te krijgen… elke mama weet dat, hoe voorbeeldig haar kinderen ook zijn, dat een helse periode is’, benadrukt ze. ‘Iemand vertelde ons ooit dat één kind hebben als een hobby is, maar dat je als je twee kinderen hebt pas écht weet wat opvoeden is. En dat is ook zo. Iedereen heeft het altijd maar over de komst van dat tweede kind, maar niemand praat over hoe moeilijk het kan zijn voor het eerste kind om zich aan te passen aan die nieuwe situatie.’

Verkoopspraatje

Het gesprek gaat nog een tijdje verder. Zo vertelt Meghan ook nog dat ze heel gelukkig is sinds ze verhuisden naar Californië. ‘Het weer is fantastisch en we zijn hier heel gelukkig. We vieren hier binnenkort voor een tweede keer Thanksgiving en ik kijk er echt al ontzettend hard naar uit’, geeft ze toe.

Uiteraard maakt Meghan ook nog van de gelegenheid gebruik om haar kinderboek ‘The Bench’ te promoten. ‘Het is een teder liefdesverhaal over een gezin’, verzekert ze. Het volledige gesprek kan je hieronder nog eens bekijken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '