Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het boek wordt volgend jaar gepubliceerd.

Prins Harry schrijft zijn memoires: ‘Ik zal zowel mijn hoogte- als dieptepunten delen’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Eerder dit jaar klapte prins Harry (36) al uit de biecht bij Oprah Winfrey, maar de hertog van Sussex zou nog veel meer te vertellen hebben. Hij laat weten dat hij momenteel zijn memoires schrijft en die volgend jaar zal publiceren.


De Amerikaanse uitgeverij Penguin Random House laat met een persbericht weten dat prins Harry momenteel druk bezig is met het neerpennen van zijn memoires. Dat nieuws bevestigde de prins zelf nog eens aan Fox News. ‘Ik schrijf mijn memoires niet als prins, maar als de man die ik ben geworden. Ik heb in de loop der jaren meerdere gezichten gehad. Ik hoop dat ik door mijn verhaal te vertellen en door zowel mijn hoogte- als dieptepunten en de fouten die ik gemaakt heb te delen, kan laten zien dat het niet uitmaakt waar we vandaan komen. We hebben meer gemeen dan we denken.’

Opbrengst naar goed doel


Harry sloot zijn statement af door te benadrukken dat hij er naar uitkijkt om zijn memoires te publiceren. ‘Ik ben enorm dankbaar dat ik mijn verhaal en wat ik tot nu toe heb geleerd, kan delen. Ik ben enthousiast om een groot deel van mijn leven bloot te leggen.’ In het boek, dat eind 2022 gepubliceerd zal worden, zal hij meer vertellen over onder andere zijn kindertijd, jeugdjaren, carrière bij het leger, zijn relatie met Meghan Markle en papa worden. De opbrengst van zijn memoires zal prins Harry aan een goed doel schenken.

Het nieuws van Harry’s memoires komt slechts enkele dagen nadat werd aangekondigd dat Meghan met Netflix samenwerkt aan de animatieserie ‘Pearl’. In de Archewell-productie staat een 12-jarig meisje ‘dat geïnspireerd is door invloedrijke vrouwen’ centraal. Benieuwd wat het koppel nog allemaal voor ons in petto heeft!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '