Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Zijn vrouw Domino Kirke zou ondertussen al meer dan een maand geleden bevallen zijn.

‘You’-acteur Penn Badgley is papa geworden van zijn eerste kindje

Penn Badgley (33), die we allemaal kennen van zijn rol in ‘Gossip Girl’ en ‘You’, is papa geworden van zijn eerste kindje. Dat maakte zijn vrouw Domino Kirke zelf bekend via een foto op Instagram.


Midden februari kondigde Domino Kirke aan dat ze in verwachting is. Zo deelde ze een foto van haar babybuikje samen met een emotionele boodschap. ‘Na twee miskramen op rij waren we klaar om ermee te stoppen. Ik vertrouwde mijn lichaam niet langer en ik begon het feit dat het voorbij was stilaan te accepteren’, staat er onder meer te lezen onder de foto in kwestie. Maar ondertussen is het toch zover en is Penn Badgley voor de eerste keer papa geworden. De vrouw van de ‘You’-acteur zou zo’n veertig dagen geleden bevallen zijn. Voor Domino is het haar tweede kind, want zij heeft al een zoontje van tien jaar uit een vorige relatie.

Opnieuw was het Domino die het nieuws van de bevalling deelde en niet de acteur zelf. De naam van hun kleine spruit kwamen we niet te weten, maar in het onderschrift konden we gelukkig wél het geslacht ontdekken: it’s a boy! Wie trouwens een sneak peek van het kindje wil opvangen, haast zich best naar de Instagram Stories van Domino. Daar kan je namelijk zien hoe de twee gezellig naast elkaar liggen te slapen. Cute!

https://www.instagram.com/p/CFX6apxFFeR/

Penn Badgley en Domino Kirke zijn samen sinds 2014 en gaven elkaar in 2017 het jawoord in New York. Nu, zo’n drie jaar later, hebben de twee samen dus ook een eerste kindje gekregen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '