Home celebs Leighton Meester en Adam Brody zijn trotse ouders geworden van hun tweede...

Leighton Meester en Adam Brody zijn trotse ouders geworden van hun tweede kindje

'The O.C.'-acteur verklapte ook het geslacht van de kleine spruit.

leighton meester
© getty

In april raakte het goede nieuws bekend dat ‘Gossip Girl-actrice Leighton Meester (34) en ‘The O.C.’-acteur Adam Brody (40) in blijde verwachting waren van hun tweede kindje. Het celebkoppel mocht die kleine spruit nu verwelkomen.

Geen fancy gender reveal party ten huize Meester en Brody, want het was de paparazzi die eerder dit jaar publiekelijk bekendmaakte dat actrice Leighton in verwachting was van haar tweede kindje met acteur Adam. Het koppel werd gefotografeerd door de Britse krant The Daily Mail tijdens een gezellige wandeling en op die kiekjes was duidelijk te zien dat de ‘Gossip Girl’-ster een bolle babybuik had. Terwijl ze toen het nieuws niet bevestigden, was het nu wél Adam die verklapte dat de kleine spruit ter wereld is gekomen.

View this post on Instagram

Me and my hero #readyornotmovie

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Een droom’

In een livestream op het populaire gameplatform Twitch vertelde ‘The O.C.’-acteur dat hij opnieuw papa is geworden. Hij verklapte zelfs het geslacht van het kindje. ‘Ik heb een zoon‘, aldus Adam. ‘Hij is een droom. Het is een droomzoon.’

Leighton en Adam stapten in 2014 in het huwelijksbootje en hebben samen al een dochtertje Arlo Day van vijf jaar oud. Zij zal binnenkort dus kunnen spelen met haar kleine broertje. Het stelletje schermt hun privéleven goed af en postte daarom nog geen babyfoto op hun sociale media. Ook de naam van het jongetje blijft voorlopig geheim.

Lees ook: