Home celebs Linde Merckpoel verklapt het geslacht van haar eerste kindje

Linde Merckpoel verklapt het geslacht van haar eerste kindje

Ze deed dit met een kwinkslag in haar allernieuwste video.

Linde Merckpoel bevallen
© VRT - Jokko

Linde Merckpoel (35) is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Ze is momenteel zes maanden ver en ze verklapte nu of Jef en zij een zoontje of een dochtertje krijgen.

Sommige koppels kiezen ervoor om het geslacht van hun kindje te onthullen met een heuse reveal party waarbij speciale taarten worden aangesneden of ballonnen worden doorprikt en de kleur roze of blauw verraadt of het een jongetje of een meisje is. Linde Merckpoel pakt het iets subtieler en meer bescheiden aan. De presentatrice is momenteel zes maanden zwanger van haar eerste kindje, dat ze samen verwacht met haar vriend Jef. In haar allernieuwste video, waarin ze mensen oproept om hun verhalen te delen met haar, verklapte ze of hun gezinnetje in december uitgebreid wordt met een zoontje of een dochtertje.

‘Het beste zit altijd op het einde’

Linde zou Linde uiteraard niet zijn als ze dit niet met een kwinkslag deed. Kijkers kwamen namelijk pas helemaal op het einde van het filmpje het nieuwtje te weten, want pas de laatste dertig seconden dropte Linde dit bommetje. ‘Wil je hem nog eens zien?’, vroeg ze terwijl ze in profiel ging rechtstaan om met haar bolle buikje te pronken. ‘Oké, het is goed. Zes maanden jongens! En mocht je het nog niet weten… Het is een meisje! Voilà, ge ziet, altijd de video uitkijken. Het beste zit altijd op het einde.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: