Home celebs Angèle bevestigt relatie met Franse influencer Marie Papillon

Angèle bevestigt relatie met Franse influencer Marie Papillon

'Nu is het tenminste duidelijk.'

Angèle
© getty

Geruchten doen al langer de ronde dat Angèle samen is met de Franse influencer Marie Papillion. De zangeres maakte hun relatie nu Instagram official met een veelzeggende foto.

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Dat dacht ook Angèle toen ze haar laatste Instagramfoto online plaatste. Op het eerste zicht zou je denken dat het gewoon een tof vakantiekiekje is, maar er schuilt veel meer achter! Ze draagt op de foto een T-shirt waarop staat: ‘een portret van vrouwen die van vrouwen houden‘. En in het onderschrift zegt ze ‘nu is het tenminste duidelijk’. Waarna ze de naam van Marie schrijft met een vlinder emoji, als verwijzing naar de Franse influencer Marie Papillon.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vele hartjes

Het is haar manier om hun relatie eindelijk openbaar te maken, nadat deze geruchten al sinds eind vorig jaar de ronde doen. Toen publiceerde een Frans magazine een foto van de Brusselse zangeres die innig kuste met haar vriendin. Angèle vond dit een inbreuk op haar privacy, en neemt nu terecht zelf het heft in handen om haar liefdesleven te delen met haar fans.

View this post on Instagram

Elle jouait du BIBI debout

A post shared by MARIE _PAPILLON_ (@marie_papillon_) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat collega’s, fans en natuurlijk ook Marie zelf reageerden laaiend enthousiast en met vele hartjes op het bericht. Angèle was voordien twee jaar samen met danser en choreograaf Léo Walk. De twee gingen in mei 2019 uit elkaar.

Lees ook: