Home celebs Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger kregen hun eerste kindje samen

Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger kregen hun eerste kindje samen

Het koppel maakte het goede nieuws bekend met een schattige Instagramfoto.

chris pratt
© getty

Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger breidden hun gezinnetje uit. Voor Katherine is het haar allereerste kindje, Chris heeft al een zoontje Jack uit een vorige relatie.

Chris (41) maakte het goede nieuws bekend via Instagram. Hij postte een aandoenlijke foto waarop zowel zijn vrouw Katherine (30) als hij het minihandje van hun kleine spruit vasthouden. ‘We kunnen niet gelukkiger zijn. Zowel de mama als de baby stellen het goed’, schreef de acteur onder de foto met daarbij nog twee paragrafen uit de Bijbel. De kersverse mama deelde op haar beurt dezelfde foto op haar sociale media.

Mooie naam

De auteur en dochter van actieheld Arnold Schwarzenegger en de ‘Jurassic World’-ster kregen een meisje. Ze kozen een mooie naam: Lyla Maria. Voor Katherine is het haar eerste kindje. Chris heeft al een zevenjarig zoontje Jack uit zijn relatie met ‘Scary Movie’-actrice Anna Faris.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Chris ging begin 2019 op zijn knie zitten voor Katherine. Later dat jaar, in juni, stapten ze in het huwelijksbootje in het zonnige Californië. Heel wat collega’s, waaronder Zoe Saldana, Gwyneth Paltrow en Kate Hudson feliciteerden hen al met deze fantastische nieuwe fase in hun leven.

Lees ook: