Home celebs Chris Pratt en zijn verloofde Katherine Schwarzenegger zijn getrouwd

Chris Pratt en zijn verloofde Katherine Schwarzenegger zijn getrouwd

De twee waren nog maar sinds januari verloofd, maar konden duidelijk niet langer wachten.

Getty

Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger laten er duidelijk geen gras over groeien. In januari dit jaar maakte het koppel bekend dat ze verloofd waren en afgelopen weekend gaf het koppel elkaar het jawoord in het zonnige Californië.

Eerder had Chris al laten vallen dat hun huwelijk zou plaatsvinden in het najaar, maar hier blijkt nu niets van waar te zijn. De twee hebben er namelijk voor gekozen om net voor de zomer te trouwen. Afgelopen zaterdag gaf het koppel elkaar het jawoord in de luxueuze San Ysidro Ranch.

Volgens een bron zag het duo er erg gelukkig uit. ‘Je kon zien dat het echt de mooiste dag van haar leven was. Ze stopte maar niet met lachen’. Ook de locatie zou er prachtig hebben uitgezien. Het was een heel romantische setting met veel groen en bloemen.

Op de gastenlijst stonden onder anderen de ouders van Katherine namelijk Maria Shriver en Arnold Schwarzenegger. Ook het zoontje van Chris, Jack, was van de partij. Op foto’s van het hele gebeuren is het helaas nog even wachten, maar volgens getuigen droeg de brunette een simpele, aansluitende jurk met een lange sleep en een kanten sluier. Klinkt als een echte droomjurk, als je het ons vraagt!

Lees ook: