Home celebs ZIEN: Jennifer Lawrence reageert voor het eerst op de geruchten rond haar...

ZIEN: Jennifer Lawrence reageert voor het eerst op de geruchten rond haar vermeende affaire met Chris Pratt

Toen Chris Pratt en Anna Faris vorige zomer scheidden, wees de media zijn 'Passengers'-tegenspeelster Jennifer Lawrence aan als de schuldige.

Kiss FM UK via YouTube / PHOTO NEWS

Did she or didn’t she? Toen Chris Pratt (38) en Anna Faris (41) in augustus vorig jaar aankondigden een punt achter hun huwelijk te zetten, wees menig vinger Jennifer Lawrence (27), Pratts tegenspeelster in het scifidrama ‘Passengers‘, aan als de schuldige. De ‘Red Sparrow’-actrice reageert nu voor het eerst op de geruchten rond de vermeende affaire.

Wie in november vorig jaar het interview van Jennifer Lawrence met Kim Kardashian zag, weet dat de 27-jarige actrice zich niet inhield toen ze de realityster vroeg naar haar eerste keer en of ze weleens scheten laat wanneer echtgenoot Kanye West in de buurt is.

Tijd voor een koekje van eigen deeg, moet KISS FM-radiohost Tom Green gedacht hebben. Dus stelde hij Lawrence tijdens een video-interview in Londen exact dezelfde vragen.

‘Vreemd, maar flatterend’

Wanneer Green haar in onderstaande video vraagt naar de meest bizarre roddel die ze al over zichzelf hoorde, begint Lawrence te vertellen over haar ‘relatie’ met Brad Pitt. ‘Volgens de media hadden we geheime afspraakjes. Dat was… vreemd. Maar ook wel flatterend!’

Het volgende gerucht dat ze graag de wereld uit wil helpen: haar vermeende affaire met de 38-jarige Chris Pratt, haar tegenspeler in het scifidrama ‘Passengers’. ‘Chris en Anna scheidden twee jaar na de opnames en iedereen riep ‘JENNIFER LAWRENCE!’, maar ik zat in Montréal!’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Faris: ‘Het was bijzonder pijnlijk om die roddels te lezen’

Niet lang nadat de opnames van ‘Passengers’, die uitkwam in 2016, erop zaten, sloeg de geruchtenmolen op hol. Volgens verschillende tabloids zou het er op de set iets te gezellig aan toe zijn gegaan tussen Pratt en Lawrence.

Later schreef Faris, intussen Pratts ex-vrouw, over die periode in haar boek ‘Unqualified’: ‘Voor een lange tijd was ik gelukkig. Hoewel Chris ontzettend beroemd werd, leidden we zo’n saai leven dat de media ons met rust lieten. Maar toen hij ‘Passengers’ begon te film met Jennifer Lawrence, veranderde dat.’

De media lieten ons met rust, maar toen Chris ‘Passengers’ begon te film met Jennifer veranderde alles.

Volgens de 41-jarige Faris (links met Pratt op de foto) had haar manager haar gewaarschuwd voor de vloedgolf aan roddels. ‘Ik dacht niet dat het me zou raken, maar toen het begon en ik al die roddels las, was het bijzonder pijnlijk.’

Verder schreef Faris in haar boek dat Lawrence zich bij haar excuseerde eens de roddels een eigen leven gingen leiden. ‘Jennifer en ik komen erg goed overeen. Ze excuseerde zich, ook al had ze daar geen reden toe want ze had niets verkeerd gedaan. Maar natuurlijk blijft het pijnlijk en gênant wanneer mensen zeggen dat je echtgenoot je bedriegt, ook al is het niet waar. Je voelt je nog steeds een idioot.’

Pratt en Faris ontmoetten elkaar in 2007 op de set van de komedie ‘Take Me Home Tonight’. Het acteurskoppel trouwde twee jaar later op het Indonesische eiland Bali. In augustus 2012 verwelkomden ze hun zoontje Jack. Exact vijf jaar later kondigden Pratt en Faris aan uit elkaar te gaan. Pratt vroeg in december vorig jaar officieel de scheiding aan.

Nog meer nieuws uit Hollywood: