Home celebs SPANNEND: verklapt Khloé Kardashian het geslacht van haar kindje in de volgende...

SPANNEND: verklapt Khloé Kardashian het geslacht van haar kindje in de volgende aflevering van ‘KUWTK’?

Nog een weekje geduld!

Khloé Kardashian
Instagram: khloekardashian

Volgende week is het in de Verenigde Staten tijd voor de seizoensfinale van ‘Keeping Up With the Kardashians’, en daar hoort natuurlijk een portie spanning en drama bij. Kylie Jenner is nog maar net voor het eerst mama geworden, en ook Kim Kardashian is opnieuw moeder geworden van haar derde kindje. Alle druk ligt nu dus op de schouders van de zwangere Khloé Kardashian.

In de vorige aflevering van ‘Keeping Up With the Kardashians’ kon je zien dat de zwangerschap van Khloé Kardashian niet zonder risico’s verliep, maar ondertussen is de vriendin van Tristan Thompson al zo’n acht maanden in verwachting. Hoog tijd dus om al enkele details over de baby uit de doeken te doen. En laat het volgende week nu net tijd zijn voor de seizoensfinale van ‘KUWTK’… Toevallig? We think not.

It’s a …

In de teaser die vrijgegeven werd door E! News, zie je dat de drie oudste zussen (Khloé, Kim en Kourtney) samen op vakantie zijn wanneer Khloé vraagt of ze het geslacht van haar kindje willen weten. Officieel werd er nog niets bevestigd, maar volgens People zou het om een jongen gaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Normaal gezien zou de realityster begin april moeten bevallen, maar over de naam van haar toekomstige kindje is voorlopig nog niet veel geweten. Als het om een meisje zou zijn, had ze nog wat om over na te denken, maar als het jongen zou zijn, zou ze hem noemen naar zijn papa Tristan. Cute!

Lees ook: