Home celebs ZIEN: zo heeft Khloé Kardashian ontdekt dat ze in verwachting was

ZIEN: zo heeft Khloé Kardashian ontdekt dat ze in verwachting was

'Oh my god. There are two lines.'

Khloé Kardashian
YouTube: E! Entertainment

Afgelopen weekend werd er een dubbelaflevering van ‘Keeping Up with the Kardashians’ uitgezonden, en uit de preview bleek dat er heel wat verrassingen op het programma stonden. Helaas kregen we de zwangerschapsaankondiging van Kylie Jenner niet te zien, maar was het grote zus Khloé die het nieuws aan haar familie verteld heeft.

Een tijdje geleden heeft Khloé Kardashian op Instagram bekendgemaakt dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. ‘Mijn grootste droom is uitgekomen. We krijgen een baby’, klonk het toen. Hoe Khloé ontdekt heeft dat haar wens in vervulling is gegaan, kreeg je te zien in de vorige aflevering van ‘Keeping Up with the Kardashians’.

Twee streepjes

Haar persoonlijke assistente Alexa Okyle had voor haar een zwangerschapstest gekocht, en in de realityreeks krijg je het moment te zien waarop Khloé ontdekt dat ze moeder gaat worden. ‘Ik ben zwanger en ik had het ook al gevoeld’, aldus de realityster.

Vervolgens probeerde ze naar haar vriend Tristan te bellen via Facetime, maar omdat de verbinding zo slecht was, kon hij niet zien dat zijn vriendin een zwangerschapstest in haar handen had. Later in de aflevering krijg je ook nog te zien hoe het koppel de rest van de familie op de hoogte brengt. Iedereen was meteen dolenthousiast en zus Kourtney nam alvast geen blad voor de mond…

Meer Kardashian:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.