Home celebs Ellen DeGeneres vraagt aan Khloé Kardashian of Kylie zwanger is: ‘Ik zie...

Ellen DeGeneres vraagt aan Khloé Kardashian of Kylie zwanger is: ‘Ik zie aan je ogen dat je liegt!’

Wat volgt is een lichtjes awkward maar geweldig gesprek.

Khloé Kardashian
© EllenTube

Ellen DeGeneres deinst in haar talkshow nooit terug voor de sappige vragen. Wanneer ze Khloé Kardashian tegenover zich krijgt om over haar zwangerschap en het nieuwe seizoen van haar programma ‘Revenge Body’ te praten, gaat het al snel over zusje Kylie Jenner en diens nog steeds niet bevestigde babynieuws.

‘Does Kylie have cravings?’

Zowat iedereen gelooft het ondertussen: Kylie Jenner is zwanger (of al bevallen?). Alleen bevestigden de Kardashians het nieuws na maanden van geruchten nog steeds niet. Gelukkig kunnen we op Ellen DeGeneres rekenen om de familie de pieren uit de neus te vragen. Dat deed ze woensdag bij Khloé Kardashian. De mama-to-be zat bij DeGeneres in de zetel ter promotie van het tweede seizoen van ‘Revenge Body’, het televisieprogramma waarin ze mensen helpt een fysieke transformatie te ondergaan zoals zij zelf jaren geleden deed.

Wanneer Khloé het tijdens het gesprek heeft over de goestingskes die haar zwangerschap met zich meebrengen, vraagt Ellen weinig subtiel of Kylie misschien ook ‘cravings’ heeft. Wat volgt is een lichtjes awkward maar geweldig gesprek waarin Khloé met haar woorden ontkent dat haar halfzus zwanger is, maar met haar blik de waarheid verraadt. Voor Ellen is dit dé bevestiging: Kylie is in verwachting. Wat denk jij?

Meer Kardashian:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.