https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home LOL Hoelang doen de Kardashians erover om jouw jaarloon te verdienen?

Hoelang doen de Kardashians erover om jouw jaarloon te verdienen?

Er bestaat een site die het voor jou berekent. Opgepast: je weet het misschien liever niet...

Kardashians
© Instagram @kyliejenner

Er zijn van die dingen die je liever niet weet, maar eigenlijk ook weer wel. Hoe stinkend rijk de Kardashians juist zijn, bijvoorbeeld. Missyempire.com maakte een webpagina die berekent hoeveel tijd Kim, Kylie en de andere K’s nodig hebben om jouw jaarsalaris op hun rekening te krijgen. De pijnlijke waarheid is dat het voor velen zelfs niet over dagen gaat…

Iedereen weet dat de Kardashians en Jenners filthy rich zijn. Hun vele reizen met privéjets naar exotische eilanden doen niets anders vermoeden. Maar het inkomen van de zussen en momager Kris vergelijken met het jouwe, geeft toch nog een andere dimensie aan die rijkdom.

Benieuwd? Dan moet je naar de pagina ‘You vs The Kardashians’ op de website Missyempire.com surfen. De tool berekent voor jou op hoeveel dagen, uren en minuten Kim, Kylie, Kendall, Khloé, Kris en Kourtney jouw volledige jaarsalaris binnenrijven. De K’s worden trouwens weergegeven op basis van rijkdom. Kim is dus het rijkste familielid, terwijl Kourtney het ‘minst’ – niet echt een woord dat hier van toepassing is – verdient.

Luttele uren

Laat ons even de berekening maken met het gemiddelde Vlaamse nettoloon. Het gemiddelde maandloon ligt volgens vacature.com rond 2.000 euro, dus we kiezen voor een jaarloon van 24.000 euro, vakantiegeld en dergelijke buiten beschouwing gelaten. We gooien dit bedrag eerst even door een wisselkoerscalculator, want je kan je jaarsalaris in de tool enkel in Amerikaanse dollar of Britse pond ingeven. Zo komen we op 28.320 Amerikaanse dollar.

We zeiden het al: je weet het liever niet. Kim Kardashian-West rijft het gemiddelde Vlaamse jaarsalaris op zo’n kleine vijf uur binnen. Om het allemaal nog wat pijnlijker te maken, geeft de tool ook weer hoeveel Kim verdiende in de seconden die jij op de site in kwestie hebt verspeeld.

De amper 20 jaar oude Kylie Jenner heeft een paar uren meer nodig dan oudere zus Kim, maar op zo’n 13 uren en 48 minuten heeft zij de buit ook binnen. Kendall doet er 14 uren en 35 minuten over, terwijl Khloé 16 uren en 30 minuten nodig heeft.

Mama Kris, manager van al haar dochters, rijft de 24.000 euro op zo’n 21 uren en 36 minuten binnen. Oudste dochter Kourtney heeft dan weer exact, op de minuut, één dagje nodig. Maar hé, geld maakt niet gelukkig, toch?

Meer over de Kardashians: