Home celebs Tyga, de ex van Kylie Jenner, datet nu met de dubbelganger van...

Tyga, de ex van Kylie Jenner, datet nu met de dubbelganger van haar halfzus Kim Kardashian

En dan bedoelen we écht haar dubbelganger.

Kim Kardashian
© The Shade Room

Alleen in de wereld van de Kardashians kan het gebeuren dat je ex begint te daten met iemand die als twee druppels water lijkt…op je zus. Meer nog: iemand die haar carrière grotendeels te danken heeft aan haar gelijkenis met je zus. Het overkomt Kylie Jenner momenteel, en het moet ongelooflijk awkward zijn.

Van Kylie naar Kamilla

Rapper Tyga wordt steeds vaker gespot met Kamilla Osman aan zijn zijde. Kamilla is een 22-jarige modeblogster die haar groot aantal volgers vooral vergaarde doordat ze heel erg lijkt op de 36-jarige Kim K.

I make bitches go MIA

A post shared by kamilla osman (@kamiosman) on

Don't even try to find something new because where ever you go you will be looking for me / ?@goodluckrancel

A post shared by kamilla osman (@kamiosman) on

Kamilla en Kim ontmoetten elkaar vorig jaar zelfs, nadat Kims bestie Jonathan Cheban de dubbelganger inhuurde om voor een dag zijn beste vriendin te spelen. Die had namelijk geen tijd meer voor hem sinds ze fulltime moeder geworden was. In een aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’ kan je zien hoe Kim uiteindelijk naar Jonathan en Kamilla gaat en kennismaakt met haar lookalike.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Afgelopen zomer werd Tyga, die in april van dit jaar officieel uit elkaar ging met Kylie Jenner, al enkele keren met Kamilla gezien. Deze week ging ze uit eten en reden ze daarna samen de nacht in. In Hollywoodtermen: ze zijn aan het daten. Nu ja, het is niet de eerste keer dat er vreemde relaties ontstaan ‘binnen’ de Kardashianclan. Denk maar aan dat moment waarop Rob Kardashian begon te daten én een kind kreeg met Blac Chyna, de ex van Tyga, toen nog de vriend van Kylie. Kan je nog volgen?

Lees ook: