Home celebs Khloé Kardashian verklapt hoever ze is én deelt eerste volledige foto van...

Khloé Kardashian verklapt hoever ze is én deelt eerste volledige foto van haar zwangere zelf

Khloés baby zal er sneller zijn dan gedacht.

Khloé Kardashian
© Instagram @khloekardashian

Elke stiekeme of minder stiekeme Kardashianfan was vorige week verheugd te horen dat Khloés kinderwens eindelijk in vervulling gaat. Maar in haar aankondiging liet de mama-to-be één vraag onbeantwoord: hoelang is ze al zwanger? Een fan vroeg het op Twitter en kreeg antwoord van KoKo herself.

Nog maar drie te gaan

Aangezien Khloé Kardashian bij haar aankondigingsfoto op Instagram niet specifiek meegeeft hoelang ze al een bun in the oven heeft en de geruchten rond haar zwangerschap eind september begonnen, gingen wij er van uit dat ze ondertussen zo’n drie à vier maanden zwanger is. Dat is  gewoonlijk toch ongeveer de periode waarna koppels het blije nieuws aan de wereld vertellen. Maar die veronderstelling blijkt nu fout te zijn. Khloé antwoordde op kerstdag op de tweet van een nieuwsgierige fan en verklapte dat ze volgende week al zes maanden ver is!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dat betekent dat Khloé dus eind maart of begin april haar baby op de wereld zal zetten. Dat betekent ook dat ze eind juni ongeveer zwanger geraakt moet zijn, de periode waarin fans deze hint ontdekten op Khloés Snapchat. De Kardashian schreef toen ‘Mom + Dad’ op een foto van zichzelf en haar vriend Tristan. We weten nu dat Khloé en Tristan op dat moment nog niet kunnen geweten hebben dat ze zwanger waren, maar het is wel een mooi voorteken, nietwaar?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nu de wereld mag weten dat ze zwanger is, toont Khloé voor ‘t eerst haar volledige lichaam met babybuikje op Instagram. Zondag arriveerde ze op de Kardashian Christmas Eve Party in een glamoureuze, sprankelende jumpsuit waarin haar bolle buik duidelijk zichtbaar was. Haar volgers op Instagram mochten achteraf mee genieten van het mooie plaatje.

En wat met Kylie?

Dan rest nu enkel nog de vraag: is Kylie Jenner ook zwanger of niet? Wij zijn alvast overtuigd van wel. Het grootste bewijs lijkt ons dat Kylie ontbreekt op de fameuze kerstkaart van de Kardashians. Elk jaar wordt een grote familiefoto genomen bij wijze van kerstkaart, maar Kylie is deze keer nergens te bespeuren. Oké, Rob Kardashian staat er ook niet op, maar we weten allemaal dat hij de spotlight liever ontwijkt. Kylies afwezigheid daarentegen is wel opvallend.

Bovendien werd Ky geen enkele keer gespot op de foto’s en filmpjes die haar zussen maakten op de Christmas Eve Party, waardoor gedacht werd dat ze er gewoon niet was. Dat weerlegt Kylie zelf in een Snapchatvideo van Khloé, maar het blijft vreemd dat ze nooit gefotografeerd of gefilmd werd, aangezien haar zussen best veel over het feest postten op sociale media.

Ten slotte beweert professioneel roddelaar Perez Hilton op zijn website dat bronnen hem lieten weten dat Kylie op het feest een strakke jurk droeg waarin haar zwangere buik heel duidelijk te zien was. Het lijkt ons dus enkel nog een kwestie van tijd voor we een tweede Kardashian-aankondiging zullen krijgen. Waarschijnlijk wil Kylie haar zus Khloé nog even haar momentje laten hebben vooraleer zij haar bevestiging de wereld instuurt. Maar heel lang zal ze toch niet meer kunnen zwijgen…

Meer Kardashians: