https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Khloé Kardashian zou nu óók zwanger zijn

Khloé Kardashian zou nu óók zwanger zijn

Fans vonden in juni al een hint op Khloés Snapchat.

Khloé Kardashian
© Instagram @khloekardashian

Komende winter zou de Kardashian/Jenner-clan uitgebreid worden met maar liefst drie baby’s! Na het nieuws over Kims draagmoeder en Kylies zwangerschap, wordt nu ook door verschillende bronnen bevestigd dat Khloé Kardashian zwanger is van haar vriend, basketbalspeler Tristan Thompson.

Amerikaanse entertainmentwebsites E! News en TMZ schrijven dat verschillende bronnen het nieuws over Khloés zwangerschap bevestigden. ‘Khloé is zo blij, je moest eens weten’, vertelt een insider. TMZ schrijft dat Khloé nu zo’n drie maanden ver is en het geslacht van de baby nog niet kent.

‘Khloé en Tristan zijn superblij, maar ze zijn niet gehaast om het aan de hele wereld te vertellen’, vertelt een andere bron. ‘Het werd ook allemaal wat moeilijker door de aankondiging van Kylie, want ze wilden haar moment niet verpesten. Maar Khloé wil er gewoon niet meer over liegen.’

Hint

Drie maanden terugtellen brengt ons in juni, en het is net dan dat fans denken een hint opgemerkt te hebben op Khloés Snapchat. Op 26 juni snapte Khloe drie foto’s van zichzelf en Tristan, en op één kiekje staat geschreven ‘Dad + Mom’. Ontdekte het koppel die dag dat ze samen een baby verwachten? Of zijn het gewoon hun – beetje vreemde – koosnaampjes voor elkaar? Onder Tristans meest recente Instagramfoto schreef Khloé ook wel ‘Daddy looks GOOD’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Sidenote: later die dag schreef Khloé enkele tweets over hoe ze een remedie tegen een enorme kater nodig had. En dat zou (hopelijk) niet het geval zijn als ze een bun in the oven had, toch?

Platte buik

Het is al langer duidelijk dat Khlo heel graag kindjes wil. In een aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’ vertelde de 33-jarige realityster ook dat Tristan er naar uitkijkt om vader te worden. ‘Hij wil zo’n vijf of zes kinderen met mij, en dat is geweldig.’ De twee leerden elkaar een dik jaar geleden kennen op een blind date, en zijn sindsdien stapelverliefd.

Nu, mocht het waar zijn dat Khloé ondertussen drie maanden zwanger is, is er absoluut nog niets van te merken. De fitnessgoeroe deelde drie dagen geleden nog onderstaande foto, waarop enkel buikspieren te zien zijn. Of misschien postte ze expres een iets oudere foto om ons te misleiden?

Nu ja, een zwangerschapsbuikje groeit natuurlijk bij elke vrouw anders en het is goed mogelijk dat Khloé een van die vrouwen is bij wie na drie maanden nog helemaal niets te zien is. We zullen gewoon nog even moeten wachten om te weten of de geruchten deze keer wel waar zijn. Het is namelijk niet de eerste keer dat er gespeculeerd wordt dat de grappigste Kardashian mama wordt.

Meer Kardashian: