Home celebs ‘Kim Kardashian en Kanye West verwachten een dochter in januari’

‘Kim Kardashian en Kanye West verwachten een dochter in januari’

Er zijn ook details gelekt over de draagmoeder.

Het is al een tijdje (onofficieel) bekend dat Kim Kardashian en Kanye West een derde kindje krijgen via draagmoederschap. TMZ lekte zonet meer details over de zwangerschap en de draagmoeder in kwestie. Volgens de showbizzwebsite bevalt de vrouw, die zelf getrouwd is en kinderen heeft, begin volgend jaar van een meisje.

Perfecte kandidate

People Magazine meldde woensdag dat Kim Kardashian maandenlang op zoek was naar een draagmoeder, tot ze de perfecte kandidate vond. Die kandidate is volgens TMZ een Afro-Amerikaanse twintiger die vijf jaar getrouwd is, een universitair diploma behaalde en zelf twee zoontjes heeft. Ze is bovendien fit en in perfecte gezondheid, wat zowat de belangrijkste vereiste zou geweest zijn voor Kim. De toekomstige moeder van drie is namelijk verantwoordelijk voor het aangepast dieet van de draagmoeder tijdens de zwangerschap, zodat ze exact weet wat haar baby te eten krijgt.

Prijskaartje

Uiteraard betalen Kim en Kanye de vrouw een flinke duit voor het dragen van hun kindje. Volgens TMZ strijkt de vrouw meer dan 113.000 dollar op, zo’n 95.000 euro. De draagmoeder zou nu ongeveer halfweg zijn, wat betekent dat de derde Kimye-baby, een zusje voor North en Saint, eind januari verwacht wordt.

Total eclipse of the heart

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Meer celebnieuws:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.