Home celebs ‘Khloé Kardashian wil de geboorte van haar baby niet tonen op televisie’

‘Khloé Kardashian wil de geboorte van haar baby niet tonen op televisie’

Khlo neemt volgens bronnen een heel lange pauze van 'Keeping Up With The Kardashians'.

Slecht nieuws voor fans van ‘Keeping Up With The Kardashians’ die hadden gehoopt op een seizoen vol babygeluk. Khloé Kardashian wil volgens bronnen uit het programma verdwijnen tijdens de eerste maanden van het moederschap én zou de geboorte van haar baby niet op televisie willen.

Lang moederschapsverlof

Het zal je niet verbazen dat momager Kris Jenner een crisis kreeg toen ze de beslissing van haar dochter Khloé hoorde. Volgens insiders had Kris gedacht dat Khloé zo’n drie à vier maanden verlof van het programma zou nemen, zoals Kourtney en Kim deden. Maar Khlo denkt naar verluidt eerder aan 6 tot 18 maanden moederschapsverlof en dat klinkt als een drama – en veel verloren kijkers – in de oren van haar moeder en manager.

Om het allemaal nog wat erger te maken, hebben Khloé en Tristan naar ‘t schijnt besloten dat de geboorte van hun kindje niet in ‘Keeping Up With The Kardashians’ te zien zal zijn. Kris ziet zo alweer heel wat inkomsten door haar neus geboord, omdat ze heel goed weet dat de fans graag bij de bevalling zouden zijn. ‘Kris kreeg bijna een inzinking omdat ze weet dat de geboorte van Khloés baby geweldige televisie zou opleveren. De fans leven nu al zo lang mee met Khloés droom om mama te worden’, zegt een insider.

Instagram dan maar

Ergens hopen we dat het enkel om geruchten gaat, maar mocht het toch zo zijn dat onze favoriete Kardashian een hele tijd van ons scherm verdwijnt, hebben we nog altijd haar sociale media. Daarop post Khloé tegenwoordig volop foto’s van zichzelf, ondanks het buikje nog altijd gehuld in heel erg glamoureuze outfits.

Op de bank bij Ellen DeGeneres verklapte Khloé dat ze zo lang mogelijk gewone kleding wil blijven dragen. Je zal haar dus niet onmiddellijk in stretchy leggings en een oversized sweater zien.

❥ Officially 6 months ❥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Meer Kardashian:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.