Home celebs STOP RIGHT NOW: bevestigde Mel B zonet dat de Spice Girls zullen...

STOP RIGHT NOW: bevestigde Mel B zonet dat de Spice Girls zullen optreden op Meghan Markle en prins Harry’s bruiloft?

De Britse prins had in 1997 een meet-and-greet met de meisjesband en het fotobewijs is té schattig.

PHOTO NEWS

Stop right now, thank you very much: het lijkt erop dat niemand minder dan de Spice Girls op 19 mei voor de muzikale noot zullen zorgen op de bruiloft van prins Harry (33) en Meghan Markle (36). De 42-jarige Mel B – artiestennaam van Melanie Brown – kon tijdens een bezoek aan de Amerikaanse talkshow The Real haar enthousiasme maar moeilijk verstoppen.

‘Ken je iemand die naar het huwelijk zal gaan?’, vraagt een van de ‘The Real‘-hosts Mel B in onderstaande clip. De 42-jarige Spice Girls-zangeres knikt ja en zegt dan bijna geluidloos ‘Ik ga’, opgevolgd door een ‘Ik weet niet of ik dat had mogen zeggen’.

‘Dit betekent mijn ontslag’

Mel B bevestigt tijdens het interview dat niet alleen zij, maar ook de vier andere Spice Girls-leden (Emma Bunton, Victoria Beckham, Geri Halliwell en Melanie Chisholm) een uitnodiging ontvingen.

En dan krijgt ze de ultieme vraag: zullen de Spice Girls optreden op het huwelijk van prins Harry (33) en Meghan Markle (36) op 19 mei? ‘Oh, ik zweer het!’, aldus Mel B die duidelijk beseft dat ze al veel te veel verteld heeft, waarop ze haar notities in de lucht gooit. ‘Ik moet gaan. Dit betekent mijn ontslag’, zegt het X-Factor-jurylid nog.

Van Johannesburg tot Windsor

De aanwezigheid van de Spice Girls op the royal wedding of the year is geen complete verrassing. De Britse prins Harry is al jaren fan van de populaire meisjesband. Meer nog: in november 1997, enkele maanden na de dood van Harry’s moeder Diana, mocht de toen 13-jarige prins zijn idolen ontmoeten op een evenement voor het goede doel in Johannesburg. En dat zag er ongeveer zo uit: 😍😍😍

Nog meer nieuws over the royal wedding of the year

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.