Home celebs AWKWARD: prins Harry wil deze twee exen uitnodigen op zijn bruiloft met...

AWKWARD: prins Harry wil deze twee exen uitnodigen op zijn bruiloft met Meghan Markle

De vraag is alleen of Meghan dat wel zo fijn vindt...

Het ziet ernaar uit dat Adele en de Obama’s niet de enige celebs zijn die een uitnodiging in de brievenbus mogen verwachten voor the royal wedding of the year. De Britse prins Harry (33) zou namelijk ook graag twee van zijn exen willen inviteren op zijn bruiloft met Meghan Markle (36). Awkward of net bijzonder sympathiek? Wij zijn er nog niet helemaal uit.

The two that got away

Prins Harry (33) zou van plan zijn twee van zijn beroemde exen uit te nodigen voor zijn huwelijk met Meghan Markle (36) op zaterdag 19 mei. Dat schrijft de Britse krant The Daily Mail. Het zou gaan om Cressida Bonas (links op onderstaande foto) en Chelsy Davy (rechts).

De Zuid-Afrikaanse Chelsy Davy (32) was Harry’s eerste ‘serieuze’ lief. De twee ontmoetten elkaar in Kaapstad tijdens Harry’s sabbatjaar en hadden een knipperlichtrelatie van 2004 tot 2011. Het paar werd vaak samen gefotografeerd op officiële evenementen en zouden een punt achter hun relatie hebben gezet toen Davy besefte dat ze nooit zou kunnen wennen aan de media-aandacht.

Harry en Cressida gingen in 2014 uit elkaar omdat hij zich wilde settelen, maar zij nog niet.

Een jaar na de breuk met Chelsy werd Harry door zijn nicht prinses Eugenie voorgesteld aan Cressida Bonas (29), een Brits model, actrice en it-girl. De twee werden zelden samen gefotografeerd en gingen uit elkaar in april 2014. Volgens verschillende bronnen wilde Harry zich settelen, terwijl Cressida aangaf nog niet klaar te zijn voor het hoofdstuk ‘huisje-tuintje-boompje’.

Wat met Meghan?

Je ex(en) uitnodigen op je bruiloft: awkward of sympathiek? Wij zijn er nog niet helemaal uit. Al zegt een bron aan The Daily Mail er niet meer van te maken dan het is. ‘Harry is altijd goede vrienden gebleven met Chelsy en Cressida, dus het is voor hem heel logisch dat ze erbij zullen zijn op de bruiloft. Er waren geen hard feelings toen de relaties op de klippen liepen. Ik denk niet dat Meghan er een probleem van zal maken.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pittig detail: ook Harry’s oudere broer prins William (35) nodigde in 2011 zijn exen Jecca Craig en Isabella Calthorpe uit op zijn huwelijk met Kate Middleton (36).

Nog meer nieuws over the royal wedding of the year

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.