Home celebs Reese Witherspoon omschrijft in Instagrampost exact hoe we ons voelen in 2020

Reese Witherspoon omschrijft in Instagrampost exact hoe we ons voelen in 2020

De hilarische fotocollage gaat momenteel viraal op het internet.

reese witherspoon
© getty

2020 is niet echt een topjaar. Zelfs celebs die de lockdown in hun luxueuze villa’s doorbrachten, zijn de huidige coronacrisis beu. Zo ook Reese Witherspoon, die een foto op Instagram postte en viraal ging omdat het beeld voor iedereen hilarisch herkenbaar is.

Staycation, mondmaskers, anderhalve meter afstand. Het zijn begrippen die ons ondertussen de keel uithangen. Toch doen we moedig door en houden we ons aan alle veiligheidsvoorschriften en maatregelen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we het niet grondig beu mogen zijn en dat gevoel ook van tijd tot tijd mogen delen op onze sociale media. Dat dacht ook Reese Witherspoon. Ze deelde een fotocollage op haar Instagrampagina en het beeld omschrijft perfect hoe we ons voelen in 2020.

Reality check met vleugje humor

Zo zien we haar als Elle Woods in ‘Legally Blonde‘ superenthousiast in januari, het begin van een nieuw jaar vol spannende plannen en vooruitzichten. In februari begint de situatie er al iets minder rooskleurig uit te zien, in maart wordt het bommetje van een lockdown gedropt en zien we hoe ernstig de situatie is, april en mei waren nog dramatischer, juni en juli werd het leven weer opgepikt, maar helaas niet zoals we het voordien gewend waren en het ziet er naar uit dat de komende maanden niet veel beter zullen zijn. Een harde reality check van de wereldbekende actrice die ze natuurlijk met een vleugje humor de wereld instuurt.

View this post on Instagram

Yup. #2020

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat van haar bekende collega’s kunnen haar samenvatting van het jaar tot nu toe wel pruimen en reageren dan ook enthousiast op de grappige post. Zo reageerden onder anderen Eva Longoria, Ellie Goulding, Natalie Portman en Julianne Moore met een gezichtje dat huilt van het lachen, Demi Lovato schreef ‘Hahahaha’ en ook Gwyneth Paltrow vond dat de Instagramfoto de nagel op de kop was. De collage ging ondertussen viraal. Het kreeg al meer dan 1 miljoen likes, en heel wat andere media of fans pikten het op op hun eigen sociale media.

Lees ook: