Home celebs De #WineChallenge van Cameron Diaz is de enige uitdaging die wij willen...

De #WineChallenge van Cameron Diaz is de enige uitdaging die wij willen proberen

cameron diaz
© Getty

Om de paar weken gaat er een of andere challenge viraal en zeker de afgelopen maanden staken er heel wat nieuwe uitdagingen de kop op. Zo daagde iedereen op Instagram elkaar op een gegeven moment uit om 10 push-ups achter elkaar te doen. Nu zijn push-ups iets minder ons ding, maar de #WineChallenge van Cameron Diaz zien wij dan wél weer helemaal zitten. Schol!

Het was niemand minder dan Cameron Diaz die de #WineChallenge als eerste celebrity probeerde. In haar allereerste TikTok-video zie je hoe ze zich samen met een vriendin waagt aan deze geweldige – al zeggen we het zelf – uitdaging.

@camerondiazMade my first TikTok ya’ll!! @drinkavaline ##winechallange ##avalinewinechallenge ##fyp ##katherineneedsatiktokaccount!♬ Only Time – Enya

Hoe gaat de challenge nu precies in zijn werk? Wel, je gaat met z’n tweetjes vlak achter (bubble members only) elkaar zitten. De persoon die vooraan zit, neemt het onderste gedeelte van het glas in zijn/haar mond en gaat vervolgens naar achteren leunen. Wie als tweede zit, moet dan weer proberen om het glas aan zijn/haar lippen te krijgen om zo van de wijn te drinken. Challenge. Accepted.

View this post on Instagram

@dakotafanning @camerondiaz ?

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het filmpje van Cameron Diaz gaat ondertussen viraal en als gevolg besloten de zusjes Fanning om de uitdaging ook een keertje te proberen. Zij deelden alvast een enthousiaste video op hun Instagramaccount. Trommel je lief, zus of andere bubbelgenoot dus op en probeer de #WineChallenge zelf eens uit.

Lees ook: