Home celebs Priyanka Chopra en Nick Jonas adopteerden samen een überschattige puppy

Priyanka Chopra en Nick Jonas adopteerden samen een überschattige puppy

Opgepast: smeltgevaar (en we hebben het niet over het weer)!

priyanka chopra
© Getty

Klaar voor de nodige dosis puppyspam? Zet je dan maar schrap, want Priyanka Chopra en Nick Jonas adopteerden samen een ontzettend schattige puppy. Opgepast: smeltgevaar (en dan hebben we het voor een keertje niet over het weer)!

Priyanka Chopra en Nick Jonas deden deze week aan gezinsuitbreiding en dan hebben we het niet over een baby zoals zijn broer Joe Jonas en schoonzus Sophie Turner. Het koppel adopteerde namelijk samen een schattige puppy!

Zowel Priyanka als Nick deelden het nieuws op hun Instagramaccount met een al bijna even schattige foto. ‘Ons nieuw familieportret. Welkom in de familie, Panda!’, klinkt het bij de actrice. Op de foto zie je trouwens hoe het koppel samen met hun recentste aanwinst en de rest van hun ‘kroost’ aan het knuffelen is. Het duo heeft namelijk nog twee andere honden samen genaamd Diana en Gino.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Niet veel later deelde Nick exact dezelfde foto met een gelijkaardig onderschrift. Al liet hij aan zijn volgers weten om welk hondenras het precies gaat. ‘Panda is een mix van een husky en een Australische herder en we zijn nu al verliefd’. Iets wat we de zanger alvast niet kwalijk kunnen nemen…

Verder is het uiterlijk van Panda redelijk opmerkelijk, want het dier heeft namelijk twee verschillende oogkleuren. Zo heeft hij één blauw en één bruin oog. Krijg jij maar geen genoeg van het beestje? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want de puppy heeft al een eigen Instagramaccount. En ook Diana en Gino kan je volgen op Instagram. Priyanka had Diana al voor ze getrouwd was met Nick en hun hond Gino was een cadeautje van de actrice voor haar man voor hun eerste huwelijksverjaardag. Cute!

Lees ook: