Home celebs Sophie Turner en Joe Jonas zijn ouders geworden van hun eerste kindje

Sophie Turner en Joe Jonas zijn ouders geworden van hun eerste kindje

De ‘Game of Thrones’-actrice zou vorige week woensdag bevallen zijn.

sophie turner joe jonas
© Getty

Midden februari kondigden Sophie Turner (24) en Joe Jonas (30) aan dat ze dit jaar nog aan gezinsuitbreiding zouden doen. De ‘Game of Thrones’-actrice was namelijk in verwachting van haar eerste kindje en gisteren maakte het koppel bekend dat Sophie eind vorige week bevallen is. Congrats!

‘Sophie Turner en Joe Jonas kondigen met veel vreugde de geboorte van hun eerste kind aan’, aldus één van hun vertegenwoordigers in een interview met het Amerikaanse People. Bij TMZ wisten ze bovendien nog meer te vertellen. Zij schrijven dat de ‘Game of Thrones’-actrice vorige week woensdag bevallen is en zij maakten ook meteen de naam én het geslacht van het kindje bekend. Zo zijn Sophie en Joe ouders geworden van een dochtertje genaamd Willa. Wat een leuke naam!

Hun eerste kindje komt er een dik jaar na hun jawoord. De twee zijn een eerste keer getrouwd in mei 2019 en dat vlak na de Billboard Music Awards in Las Vegas. Zo’n twee maanden later deden ze hun huwelijksfeest nog een keertje over. Toen trok het koppel naar Frankrijk waar ze een iets grotere ceremonie gepland hadden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.