https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Dimitri Vegas & Like Mike droppen hun nieuwste single met Beyoncé

Dimitri Vegas & Like Mike droppen hun nieuwste single met Beyoncé

Er werkte trouwens nog een grote naam mee aan deze vette schijf.

dimitri vegas & like mike beyoncé
© getty

Top-dj’s Dimitri Vegas & Like Mike lanceerden hun allernieuwste single, en het is een specialleke! De broertjes werkten namelijk samen met niemand minder dan Queen B en goten de superhit van Destiny’s Child ‘Say My Name’ in een nieuw jasje.

Zo goed als iedere artiest heeft een lijstje met collega’s waar hij/zij nog wel eens mee zou willen samenwerken. Beyoncé staat bij de meesten sowieso helemaal bovenaan. Ook de Belgische broertjes Dimitri Vegas & Like Mike hoopten ooit de handen in elkaar te kunnen slaan met Queen B, en bij hen bleef het niet bij een droom. Begin juni lieten ze al aan MNM weten dat ze van de zangeres de toestemming hadden gekregen om haar vocals te gebruiken uit een van haar hits. Dimitri liet toen een klein fragmentje horen en daaruit konden we opmaken dat het om ‘Say My Name‘ van Destiny’s Child ging!

‘Een proces van jaren’

Het was niet gemakkelijk om Beyoncé te pakken te krijgen. ‘Zij laat normaal zulke dingen niet toe’, vertelde Dimitri Thivaios toen op MNM. ‘Het is een automatische nee en we hadden het eigenlijk al een beetje opgegeven.’ Maar het is dus uiteindelijk gelukt en nu laten de top-dj’s het resultaat op ons los!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dimitri vertelde nu aan MNM-radiopresentatrice Dorianne Aussems dat ze vooral heel veel geduld moesten oefenen om tot dit moment te komen. ‘Het is een proces van jaren geweest om de toelating te krijgen om deze sample te mogen gebruiken. Op een bepaald moment dacht ik dat het nooit zou gebeuren, maar toen kregen we toch plots goed nieuws. Fantastisch!’

Beyoncé is trouwens niet de enige grote ster die te horen is in dit nummer. Dimi & Mike werkten ook samen met dj Regard, die de voorbije maanden een monsterhit scoorde met ‘Ride It’. ‘Wij kwamen elkaar vorig jaar tijdens een show tegen en begonnen zo stilletjesaan aan wat ideetjes te werken. We hadden dit nog in de schuif liggen en hij is daar dan mee op gesprongen om het af te werken tot wat het nu is geworden.’ Zijn kenmerkende tune zul je dus zeker herkennen in deze schijf. De kans is groot dat je deze single de komende dagen en weken vaak zal horen voorbijkomen op de radio en daar zijn we niet rouwig om!

Lees ook: