Home celebs Leighton Meester en Adam Brody verwachten samen een tweede kindje

Leighton Meester en Adam Brody verwachten samen een tweede kindje

Het koppel heeft samen al een dochtertje van 5 jaar oud.

leighton meester
© Getty

Goed nieuws voor fans van ‘Gossip Girl’-actrice Leighton Meester en ‘The O.C.’-acteur Adam Brody. Het koppel verwacht namelijk een tweede kindje samen. Leighton en Adam maakten het nieuws wel niet zelf bekend, maar het was de paparazzi die met de eer ging lopen.

Bij The Daily Mail, een Britse krant, wisten ze een aantal foto’s van Leighton Meester en Adam Brody te strikken. Zo werd het koppel tijdens een wandeling gefotografeerd en was het duidelijk dat de voormalige ‘Gossip Girl’-actrice opnieuw in verwachting was. Leighton en Adam zelf hebben voorlopig wel nog niet gereageerd op het nieuws.

Leighton en Adam hebben trouwens al een eerste kindje samen. Leighton is namelijk in 2015 bevallen van hun dochtertje Arlo Day Brody. Veel is er niet geweten over het privéleven van het koppel, maar beide acteurs vinden het ouderschap fantastisch. Zo zei Adam in een interview met GQ het volgende: ‘Het geeft je nieuwe perspectieven op de best mogelijke manier. Je heb iets om je op te focussen dat groter en belangrijker is dan jezelf.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.