https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs KIPPENVEL: Suzan & Freek schrijven prachtig nummer voor alle zorgverleners

KIPPENVEL: Suzan & Freek schrijven prachtig nummer voor alle zorgverleners

© Youtube: Suzan & Freek

Artiesten gaan in tijden van corona thuis massaal aan het schrijven en zingen om hun fans een warm hart onder de riem te steken. Ook het Nederlandse duo Suzan & Freek deelde op Instagram een prachtig nummer dat ze speciaal schreven voor alle zorgverleners. Om instant kippenvel van te krijgen!

Gisterenavond gaven we om 20u stipt een oorverdovende staande ovatie voor al het zorgpersoneel dat zich dag en nacht inzet om het coronavirus in de mate van het mogelijke te bestrijden. Iedereen probeert op zijn eigen manier zijn steentje bij te dragen, zo ook de ‘Als Het Avond Is’-zangers Suzan & Freek. Zij schreven een wondermooi nummer voor alle zorgverleners en andere helden die nu het beste (en vaak zelfs nog meer) van zichzelf geven.

‘Ik blijf thuis voor jou’

‘We stonden gisteravond, net als de rest van onze straat, met een brok in onze keel te klappen voor iedereen in de zorg en alle andere mensen die Nederland overeind houden’, schreef het duo onder de video die ze gisteren deelde. ‘Vannacht konden we niet slapen en we schreven er dit liedje over. “Ik blijf thuis voor jou.” Dankjewel alle zorgverleners & alle andere helden, dankjewel dat jullie ons erdoor helpen. We mogen zó blij met jullie zijn.’

Het resultaat is een prachtig en fragiel nummer dat door merg en been gaat. Het koppel zit net zoals ons nog met een heleboel onbeantwoorde vragen, maar toont met het nummer nog maar eens aan dat we moeten blijven hopen voor de toekomst. ‘Terwijl jij voor ons blijft strijden, kan ik alleen naar morgen kijken. En ik doe wat ik kan doen‘, zingen ze. Repeat!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: