Home LOL ZIEN: Supercontent brengt ode aan Marc Van Ranst met parodie op superhit...

ZIEN: Supercontent brengt ode aan Marc Van Ranst met parodie op superhit ‘Hoe Het Danst’

De richtlijnen van de overheid worden overgoten met een hilarisch muzikaal sausje.

Het Marc Van Ranst Lied
© YouTube @Supercontent

Humor verzacht de pijn, en dat beseffen de mannen van Supercontent maar al te goed. Jeff en P-Jay maakten op hun YouTube-kanaal een parodie op het populaire liedje ‘Hoe Het Danst’ van Marco Borsato. Het resultaat is een ode aan viroloog Marc Van Ranst die ons met zijn expertise grondig inlicht over het coronavirus.

We moeten noodgedwongen binnenblijven als we komende zomer met z’n allen willen staan springen op de zomerfestivals, op het strand liggen van een of ander exotische bestemming of gewoon een terrasje meepikken in onze stad. We krijgen van allerlei partijen en via verschillende media te horen hoe we ons en onze medemens in deze rare tijden het best beschermen, maar één man blijft ons deze laatste dagen toch het meeste bij: Marc Van Ranst. De viroloog is niet meer van het kleine schermpje weg te slaan, en we nemen zijn advies als echte expert in zijn vakgebied heel serieus. Ook de mannen van Supercontent zijn Marc dankbaar voor zijn goede raad en besloten hem op gepaste wijze te bedanken: met een liedje.

Eigen versie

Ze maakten een eigen versie van de superhit ‘Hoe Het Danst’ van Marco Borsato. Het resultaat is de parodie ‘Het Marc Van Ranst Lied’ waarin ze de viroloog in de bloemetjes zetten én de richtlijnen van de overheid nog eens herhalen. Dit alles overgoten met een hilarisch muzikaal sausje, want het doet toch nog altijd deugd om eens te lachen.

Het filmpje – waarin beelden van Marc afgewisseld worden met fragmenten uit nieuwsprogramma’s en uit hun eigen tuin – gaat momenteel viraal. Het werd op korte tijd al meer dan 100.000 keer bekeken en staat op de nummer 1 van de trending video’s op YouTube in België.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: