Home Lifestyle Body Decathlon en Basic-Fit lanceren #sportinuwkot

Decathlon en Basic-Fit lanceren #sportinuwkot

Schuif Netflix (even) aan de kant voor een intense work-out en ruil die comfy pyjamabroek in voor een sportlegging.

sportinuwkot
© #SHOWUS BY DOVE / GETTY IMAGES

Sportwinkelketen Decathlon en fitnessketen Basic-Fit hebben hun deuren gesloten door het coronavirus, maar willen hun klanten toch nog helpen om fit te blijven. Ze slaan daarom de handen in elkaar en voorzien online work-outs op Instagram onder de hashtag #sportinuwkot.

Deze tijd van het jaar, als de lente in aantocht is, beginnen we normaal gezien volop te trainen om weer helemaal fit de zomer tegemoet te huppelen. De couchpotato van de afgelopen wintermaanden schuift Netflix (even) aan de kant voor een intense work-out en ruilt die comfy pyjamabroek in voor een sportlegging. Door het coronavirus maakt het zwoegen en zweten in de fitness plaats voor afzien in je eigen woonkamer. Gelukkig word je niet aan je lot overgelaten en voorzien Decathlon en Basic-Fit je van de nodige inspiratie.

Geen excuus

De twee merken slaan namelijk de handen in elkaar en brengen sport en beweging tot bij de mensen thuis. Ze tonen je online een toffe trainingsessie die je perfect vanuit je woonkamer kan meedoen. Zo heb je geen excuus om niet te sporten en blijf je ook als je noodgedwongen binnen moet zitten toch in vorm. Je kan deze digitale work-outs, gegeven door een personal trainer van Basic Fit, volgen op de Instagrampagina van Decathlon.


Wanneer je online kan meesporten, kan je volgen op de sociale media van Decathlon. De ambitie is dagelijks om 12u live een work-out te geven via Instagram. Hoelang #sportinuwkot doorgaat, hangt af van hoe de crisissituatie vordert. Heb je een sportsessie gemist? Geen probleem, want vanaf vanavond zullen ze allemaal beschikbaar zijn op de website van Decathlon.

Nog meer inspiratie om in beweging te blijven: