Home celebs BELUISTER: zo klinkt ‘Worry About Me’, de nieuwe single van Ellie Goulding

BELUISTER: zo klinkt ‘Worry About Me’, de nieuwe single van Ellie Goulding

Na een iets rustigere periode op muzikaal vlak werkt de zangeres nu volop aan een comeback.

Ellie Goulding
© Getty

Op muzikaal vlak was het al een tijdje stil bij Ellie Goulding, maar nu laat de zangeres weer van zich horen. Zo heeft ze namelijk gisteren haar nieuwe single ‘Worry About Me’ vrijgegeven en die klinkt – volgens ons althans – lang niet slecht!

Op persoonlijk vlak heeft Ellie Goulding het de laatste tijd enorm druk gehad. Zo stapte ze in september 2019 in het huwelijksbootje met haar vriend Caspar Jopling. Haar muziek stond dan ook op een laag pitje, maar nu werkt de zangeres aan haar comeback. Zo lanceerde ze gisteren haar nieuwe single ‘Worry About Me’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wij vinden het nummer alvast niet slecht klinken, maar de meningen over het lied zijn erg verdeeld. Volgens critici kan haar laatste release namelijk niet tippen aan haar oudere nummers zoals bijvoorbeeld ‘Lights’. Ook het feit dat de zangeres ervoor koos om samen te werken met de rapper Blackbear werkt niet in haar voordeel. ‘Er is geen reden om te collaboreren met de rapper die verantwoordelijk was voor het slechtste nummer van 2019’, aldus een review.

Ellie Goulding zelf trekt zich voorlopig niet veel aan van alle kritiek. Ze focust zich nu vooral op haar vierde studioalbum waar fans van de zangeres al geruime tijd naar uitkijken. Wel zou ‘Worry About Me’ voorlopig haar laatste samenwerking zijn en bestaat de rest van haar album dus uitsluitend uit solonummers.

Lees ook: