Home celebs Ed Sheeran is voor de allereerste keer papa geworden

Ed Sheeran is voor de allereerste keer papa geworden

Het kindje kreeg een heel opvallende tweede naam.

ed sheeran
© getty

Ed Sheeran (29) en Cherry Seaborn kregen hun allereerste kindje samen. De zanger maakte het goede nieuws bekend met een schattige foto op zijn Instagrampagina.

Ed Sheeran en Cherry Seaborn zijn zo’n vijf jaar samen en stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Het koppel is enorm gesteld op hun privéleven, dus ze communiceren zelden of nooit over wat er zich bij hun thuis afspeelt. Een aantal weken geleden deden geruchten de ronde dat ze hun eerste kindje verwachten, maar dat werd nooit bevestigd door het koppel zelf. Tot nu. Ed postte zopas een foto op zijn Instagrampagina waarin hij trots vertelt dat hij papa is geworden!

Schattige babysokjes

‘Vorige week zette Cherry onze prachtige en gezonde dochter op de wereld’, schrijft de zanger bij een foto van twee schattige babysokjes. ‘We zijn helemaal verliefd op haar.’ Hij voegt er nog aan toe dat ze allebei op een roze wolk zitten en dat zowel de mama als hun kindje het goed stellen.

Ed verklapte ook nog de naam van hun kleine spruit en vooral haar tweede naam is heel opvallend: Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. We vragen ons af of ze dezelfde schattige rosse haren heeft als haar vader, maar we kregen helaas nog geen foto te zien van de baby.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: