Home celebs ‘Ed Sheeran en Cherry Seaborn verwachten samen hun eerste kindje’

‘Ed Sheeran en Cherry Seaborn verwachten samen hun eerste kindje’

Het kleintje zou bovendien al binnen enkele weken geboren worden.

ed sheeran
© Getty

Ed Sheeran (29) en zijn vrouw Cherry Seaborn (28) verwachten samen hun eerste kindje, dat schrijven verschillende bronnen. Bovendien zou het niet meer lang duren voor Cherry zou bevallen, want vermoedelijk zou de vrouw van de zanger uitgerekend zijn voor binnen enkele weken. Spannend!

Een miniversie van Ed Sheeran? Het zou zo maar eens kunnen! Verschillende bronnen schrijven namelijk dat Cherry Seaborn, de vrouw van de zanger, momenteel hoogzwanger is. ‘Ed en Cherry zijn ontzettend gelukkig’, aldus een bron aan The Sun. ‘Ze zijn erg enthousiast, maar ze hebben het bewust stilgehouden. De lockdown was het perfecte excuus om niet buiten te komen, maar nu alles dichterbij komt, is hun enthousiasme gegroeid en hebben ze het nieuws verteld aan vrienden en familie.’ Het is bovendien ook het eerste kindje voor Ed Sheeran en zijn vrouw.

Volgens de bron is het koppel momenteel nog druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de komst van hun eerste kindje. ‘Ze zijn thuis alles in orde aan het brengen, want de baby zou tegen het einde van de zomer geboren worden. Het is zo’n fijne periode geweest en hun families zijn erg gelukkig met het nieuws. Ze kunnen dan ook niet wachten om het kleintje te ontmoeten.’

ed sheeran eerste kindje

Zelf heeft het koppel nog niet gereageerd op de geruchten en ook in het verleden communiceerden de twee vrijwel nooit over hun privéleven. Ed en Cherry zijn ondertussen al zo’n vijf jaar samen en ze stapten eind 2018 in het huwelijksbootje. Het nieuws dat ze officieel getrouwd zijn, werd pas vorig jaar door de zanger zelf bevestigd. Het zou dus nog een hele tijd kunnen duren vooraleer we een glimp kunnen opvangen van zijn mini-me.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.