Home celebs ZIEN: Ed Sheeran geeft blozend toe dat hij stiekem al getrouwd is...

ZIEN: Ed Sheeran geeft blozend toe dat hij stiekem al getrouwd is met Cherry Seaborn

Zijn rode kaken en super schattig lachje spreken boekdelen!

Ed Sheeran
© Access

In januari liet Ed Sheeran aan de wereld weten dat hij z’n vriendin Cherry Seaborn ten huwelijk had gevraagd. In een interview met Access geeft Ed nu zonder woorden maar met een overduidelijke grijns op zijn gezicht te kennen dat hij haar ondertussen al zijn vrouw mag noemen. De sluwe – maar o zo schattige – vos!

In’t geniep

‘Got myself a fiancé just before new year’ schreef Ed Sheeran op 20 januari van dit jaar op Instagram onder een foto met zijn vriendin van zo’n twee à drie jaar, Cherry Seaborn. In een recent video-interview met Access werd de zanger dan ook de logische vraag gesteld hoe het staat met de voorbereidingen van de trouw. Maar Eds antwoord was allesbehalve wat de man verwachtte. Met een geniepige, veelzeggende grijns toont de ‘Perfect’-zanger een trouwring aan zijn vinger en neemt daarop de gelukswensen van de interviewer blozend in ontvangst. ‘Hoe is je dat gelukt?’, vraagt de man nog. ‘Nou, ik doe nooit iets heel publiek’, klinkt het nuchter antwoord van de popster.

We hopen toch dat we ooit nog een kiekje van de grote dag – en dan vooral van de jurk – te zien krijgen. Eentje is genoeg, Ed, please?

? @marksurridge

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Meer celebs: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.