Home celebs OMG: Ed Sheeran opent zijn eigen restaurant in hartje Londen

OMG: Ed Sheeran opent zijn eigen restaurant in hartje Londen

Hij zou 'Bertie Blossoms’ vernoemd hebben naar zijn vrouw.

© Getty

Dat Ed Sheeran (28) niet kan stilzitten, hoeven we je al lang niet meer te vertellen. Nu onze favoriete roodharige zanger zijn muziekcarrière eventjes on hold zet, heeft hij tijd om zich op andere plannen te focussen. Een van die plannen? Een restaurant openen in Londen, en dat kan hij nu al van zijn bucketlist schrappen.

Jawel, de ‘Beautiful People’-zanger opende zijn eigen pub en dat in de meest romantische en kleurrijke wijk van Londen: Notting Hill. In zijn allernieuwste geesteskindje ‘Bertie Blossoms‘ kan je wegzakken in comfortabele stoelen, een lekkere pint drinken of met de voetjes onder tafel schuiven en dineren met gepaste muziek op de achtergrond.

Kerselaar

Samen met zijn manager Stuart Camp kocht hij het voormalige Spaanse restaurant om er zijn eigen ding mee te doen én vooral om er een ruim scala aan bieren te verkopen. Volgens The Sun zou de zanger de naam van de pub niet lukraak gekozen hebben, want het zou een eerbetoon zijn aan zijn vrouw Cherry Seaborn (27). ‘Bertie Blossom’ zou verwijzen naar een kerselaar, en het moet nu juist lukken dat de naam van zijn vrouw ‘kers’ betekent.

Ook de bodyguard van de wereldster maakte maar al te graag reclame voor het restaurant van zijn baas. Ed Sheeran kondigde eind deze zomer aan dat hij zijn muziekcarrière anderhalf jaar on hold zal zetten. Wij zijn benieuwd wat de zanger nog allemaal voor ons in petto heeft!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.