Home celebs Actrice Ruby Rose was bijna volledig verlamd na een misgelopen stunt op...

Actrice Ruby Rose was bijna volledig verlamd na een misgelopen stunt op de ‘Batwoman’-set

De ‘Orange Is the New Black’-actrice heeft een wel heel goede engelbewaarder.

© Getty

Onze favoriete girl crush Ruby Rose (33) deelde gisteren een wel heel verontrustende post op Instagram. Enkele maanden geleden ging het helemaal fout tijdens de opnames van de nieuwe serie ‘Batwoman’ en moest ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden. Gelukkig stelt de actrice het nu weer goed.

De ‘Orange Is the New Black’-actrice heeft een wel heel goede engelbewaarder, want enkele maanden geleden brak ze bijna haar ruggengraat op de set van de nieuwe DC-serie ‘Batwoman’. Tijdens het filmen liep een stunt helemaal fout en verschoven twee ruggenwervelschijven, waardoor Rose het gevoel in haar armen verloor.

‘Grey’s Anatomy’

Gisteren deelde Ruby Rose op Instagram een video van de operatie die toen haar leven redde. De actrice vond het belangrijk om eindelijk met haar verhaal naar buiten te komen. ‘Een maand geleden kreeg ik te horen dat de dokters een spoedoperatie moesten uitvoeren om ervoor te zorgen dat ik niet volledig verlamd zou raken’, schreef ze. ‘Bedankt aan de dokter die mij hielp, want door hem kan ik nu weer doen waar ik van hou. En aan iedereen die vraagt waarom ik ze liet filmen… Hebben jullie niet die “Grey’s Anatomy“-aflevering gezien waarbij ze een handdoek achterlieten in een patiënt? Plus ik wilde gewoon graag weten wat er gebeurt als we buiten bewustzijn zijn.’

De serie ‘Batwoman’ wordt in oktober gelanceerd. Hoewel Ruby Rose een heel geliefde actrice is, ontstond er toch een beetje ophef rond het personage dat ze moet vertolken, want in de stripboeken is Batwoman een Joodse lesbienne. Veel fans vonden het daarom niet kunnen dat Rose, die niet Joods is, de rol kreeg. Wij zijn toch benieuwd hoe ze het er vanaf zal brengen!

Opgepast, de video is niet voor gevoelige kijkers! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: