Home celebs ZIEN: Blake Lively deelt foto met ‘Gossip Girl’-collega Leighton Meester van exact...

ZIEN: Blake Lively deelt foto met ‘Gossip Girl’-collega Leighton Meester van exact 10 (!) jaar geleden

Wij voelen ons oud!

Blake Lively
©

Scrol jij soms in een nostalgische bui door je oude foto’s? Wel, je bent niet alleen. Blake Lively deelde tijdens de Emmy Awards van afgelopen zondag een foto van exact tien (!) jaar geleden. Toen woonde de actrice de awardceremonie bij samen met haar ‘Gossip Girl’-collega Leighton Meester.

‘10 years ago ✖️♥️✖️♥️’, staat er onder de laatste Instagramfoto van Blake Lively te lezen. Naar aanleiding van de Emmy Awards van afgelopen weekend deelde de actrice een foto samen haar toenmalige ‘Gossip Girl’-collega Leighton Meester. Het is namelijk tien jaar geleden dat de twee samen de awardceremonie bijwoonden.

View this post on Instagram

10 years ago ✖️♥️✖️♥️

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Blake en Leighton waren in 2009 (!) niet alleen te gast, maar ze mochten ook samen een award uitreiken, namelijk die van ‘Best Directing for a Comedy Series’. Bij het zien van de throwback-foto van de actrice voelen wij ons aardig oud, maar wat ons opvalt, is dat beide dames nog geen haar veranderd zijn. Ryan Reynolds, de man van Blake, kon het alvast niet laten om te reageren. ‘Ik kan niet geloven hoe hard ik veranderd ben’, staat er te lezen in de comments. Al is het natuurlijk zeker niet de eerste keer dat de twee elkaar plagen op sociale media. Je ontdekt hun meest hilarische momenten hieronder.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.