Home celebs Blake Lively plaagt hubby Ryan Reynolds opnieuw op haar sociale media

Blake Lively plaagt hubby Ryan Reynolds opnieuw op haar sociale media

We love her!

Photo News

Hollywoodkoppel Blake Lively en Ryan Reynolds zijn al een hele tijd verwikkeld in een hilarische internet-oorlog waar ze elkaar met foto’s en grappige comments plaagstootjes uitdelen. Dit keer was opnieuw vrouwlief aan zet.

We zijn nog steeds niet goed van het nieuws dat celebritykoppel Channing Tatum en Jenna Dewan uit elkaar zijn. Gelukkig bewijst ons andere favoriete showbizzstel Blake Lively en Ryan Reynolds dat liefde niet dood is! De twee houden ervan om elkaar steken te geven en plein public op sociale media. Dit keer haalde Blake haar beste gevoel voor humor boven.

Complimentje

Ze waren aanwezig op de premiere van de film ‘A Quiet Place’. Bij een romantisch beeld van Blake die haar hand op de schouder van Ryan legt, die haar aankijkt met zijn oogverblindende glimlach – smelt – schrijft ze niet heel cliché een quote over liefde met een bijpassend hartje. Nee, Blake vindt het de ideale foto om zichzelf een complimentje te geven. Ze vertelt dat ze enorm trots is op haar… kapsel.

Haarstyling

‘Als er één ding is waar ik ontzettend trots op ben in deze foto, is het de geweldige haarstyling die ik deed bij mezelf’, aldus Blake. Touché! Wij hadden stiekem meer oog voor de armcandy aan haar rechterkant dan voor haar kunstzinnige vlecht, maar we see what she did there. Plagen is liefde vragen!

Couple goals

Ryan antwoordde heel droog op de foto: ‘Ik was zo gelukkig op dat moment’. Het is maar een kwestie van tijd vooraleer de acteur zijn vrouw en de moeder van zijn twee kindjes zal terugpakken, en wij gaan ongetwijfeld mogen mee smullen. Couple goals, all the way.

Nog meer plaagstootjes:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.