Home celebs Ryan Reynolds en Blake Lively delen weer hilarische steken aan elkaar uit...

Ryan Reynolds en Blake Lively delen weer hilarische steken aan elkaar uit op sociale media

Couple goals, again!

Isopix

Blake Lively deelde een trailer van haar nieuwste film ‘A Simple Favor’ op Twitter. Dat was opnieuw het begin van een hilarische plaagpartij tussen de actrice en haar man Ryan Reynolds.

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn absoluut ons favoriete Hollywoodkoppel ooit. Ze hebben niet enkel looks om jaloers op te zijn, ze zijn ook nog eens – en dan drukken we het nog zacht uit – hilarisch! Ze vinden het heerlijk om elkaar publiekelijk voor schut te zetten op hun sociale media, en wij smullen daar natuurlijk van.

Internet-oorlog

Dit keer was Ryan aan zet in hun grappige internet-oorlog. Vrouwlief Blake postte een tweede trailer van haar nieuwste film ‘A Simple Favor’ online. Ze doet heel mysterieus over die spannende nieuwe film waarin ze een vrouw – Emily – speelt die verdwijnt. Bovendien wiste ze eerder àl haar foto’s op Instagram om de prent te promoten. Ze ontvolgde toen zelfs hubby Ryan, die daar – uiteraard om te lachen – niet zo blij mee was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ryans geduld is stilaan op, en hij wil net als de rest van de wereld weten wat er met Emily gebeurde. Zijn reactie op Twitter was weer geweldig: ‘Aan mij kan je het vertellen. We zijn getrouwd. Je hebt me ooit naar het ziekenhuis gereden terwijl je moest bevallen. Dus… wat gebeurde er in hemelsnaam met Emily?’ 0-1 voor Ryan.

Blake liet zich niet uit het lood slaan en vuurde zelf een heerlijk antwoord af. ‘Oh, schat, van alle geheimen die ik voor jou bewaar, zou dit het laatste van je zorgen moeten zijn… Geloof me.’ Een post die de eindstand tussen het koppel weer op 1-1 brengt. Alhoewel… Als Ryan de waarheid sprak en Blake hém naar het ziekenhuis bracht toen zij een van hun dochtertjes ter wereld ging brengen, verdient ze zeker ons eindeloze respect en minstens een puntje meer. 2-1 voor Blake, dus. Beat that, Ryan!

Hieronder zie je de tweede trailer van ‘A Simple Favor’. Naast Blake Lively schittert ook Anna Kendrick in een hoofdrol. De film komt in september in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer plaagstootjes van het koppel:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.