Home celebs Ryan Reynolds deelt opnieuw hilarische steek uit aan wifey Blake Lively

Ryan Reynolds deelt opnieuw hilarische steek uit aan wifey Blake Lively

Iets met seks en geesten.

© Photo News

Ryan Reynolds en Blake Lively zijn naast man en vrouw ook een komisch duo. Althans op sociale media. Ze vinden het heerlijk om elkaar online te plagen en wij genieten natuurlijk mee.

Celebritykoppel Ryan Reynolds en Blake Lively steken graag de draak met elkaar op sociale media. Toen Ryan de New York Post las en op een wel heel bizar verhaal botste, kon hij het niet laten dat tegen zijn vrouwlief te gebruiken. Het verhaal gaat over een vrouw die naar eigen zeggen seks had met 20 geesten en nu verloofd is met een van hen.

Jullie vragen zich waarschijnlijk af hoe dit in godsnaam gelinkt is aan Blake… Wel, de vrouw in kwestie lijkt op de foto die bij het artikel hoort enorm hard op de actrice! Oordeel zelf maar:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Treffende gelijkenissen

Akkoord, Blake is knapper dan haar lookalike maar toch: de gelijkenissen zijn treffend en dat vond Ryan ook. ‘DIT is hoe ik erachter kom?’, schreef de acteur op Twitter onder het artikel tot grote hilariteit van zijn fans. We denken persoonlijk niet dat Blake hem zo snel zal inruilen voor Casper en co.

Wat wij ons wél onmiddellijk afvragen, is of er dan ook dubbelgangers van Ryan rondlopen?!

Lees ook: