Home celebs ZIEN: Blake Lively en Ryan Reynolds worden gek als ze stem van...

ZIEN: Blake Lively en Ryan Reynolds worden gek als ze stem van dochtertje horen tijdens optreden Taylor Swift

De driejarige James zong de intro in van de hit 'Gorgeous'.

Het driejarige dochtertje James van Hollywoodkoppel Blake Lively en Ryan Reynolds zingt de intro in van een van de liedjes van Taylor Swift. Wanneer ze hun kleine spruit horen tijdens Taylors liveconcert in Foxborough, gaat het duo helemaal uit de bol!

De oudste dochter van ons favoriete celebritykoppel Blake Lively en Ryan Reynolds is goed op weg om in de bekende voetsporen van haar mama en papa te treden. Zo is James te horen op het succesvolle album ‘Reputation’ van niemand minder dan popkoningin Taylor Swift. Het gaat om een introstukje van het liedje ‘Gorgeous’. Dat is niet zo verwonderlijk, aangezien Blake en Taylor heel goede vriendinnen zijn.

Schattige stemmetje

Blake en Ryan woonden onlangs het optreden van Taylors ‘Reputation’-tour in Foxborough in de Amerikaanse staat Massachusetts bij. Bij de begintonen van ‘Gorgeous’ hield de trotse mama haar camera al in de aanslag en toen ze het schattige stemmetje van hun dochter door de concertzaal hoorden knallen, gingen ze allebei volledig uit de bol.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We weten niet of het enigszins mogelijk is, maar we houden na het zien van dit filmpje nóg meer van de familie Reynolds. En we zijn lang niet de enigen, want de commentaren op hun dolenthousiaste reactie zijn superpositief. ‘Dit is het schattigste dat ik ooit heb gezien’, ‘Kunnen Ryan en Blake mij alsjeblieft adopteren?’, ‘Zo puur’, ‘Elke keer als ik dit zie, krijg ik een gigantisch grote glimlach op mijn gezicht’, en zo gaat het nog even door.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.